arkdaşlar merhaba herkese. bugün yeni aracımı aldım hayırlısıyla. ilk dizel aracım bu arada. konuyla ilgili kullanan, araç ile ilgili dikkat etmem gereken birşey varsa bu konu altında bilgilendirme ve fikirlerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun , güle güle kullanın , forumu takip ettikçe çok şey öğreniriz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba bende 2011,model hyundai era var alt takım garip sesler vardı komple yeniledim hala ses var kasis ve parke yollarda geliyor ses ve kalkışlarda ve seyir halinde gaza yüklenince küt diye ses geliyor çözüm bulamadık travers burçları yaparmı acaba birtek o kaldı alt takım Taşıyıcı tabla Z,rot Rotil Amortisör Amortisör takoz Disk Balata Hepsi değişti Sizlerin yardımını bekliyorum Şimdiden teşekkürler
Viraj denge kolu burçları ? Travers burçları ? Motor takozu ön taraftaki ? Şanzıman burcu ? Özellikle travers burçlarının kontrolünde: Serviste alttan bakılınca sağlam bunlar denilip gönderilmişti. Travers burçları benim aracımda alt taraftan yıpranma yapmamıştı. Paylaşmıştım hatta fotoğraflı şekilde . Üstten alta doğru yarılmış. Alttan bakınca sağlam gözüküyordu.