Arkadaşlar tekrar merhaba, Birkaç konu önce Getz almayı düşündüğümü söylemiştim. Tabi almadan önce bir servise göstermek en mantıklısı. Artık sese bakarak almak eskide kaldı... Sormak istediğim Bursa şehir sınırları içerisinde alacağım aracı hem motor hem yürüyen hemde kaporta olarak gösterebileceğim, söylediklerine güvenebileceğim yetkili veya özel servis var mıdır? Forum kuralları dahilinde yasak değilse isim paylaşabilir misiniz? Deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Özellikle silindir sıkıştırma oranlarına baktır diyorlar... Bir de şunu merak ediyorum; sizce motora baktırırken her bir silindirin sıkıştırma oranlarına baktırmak gerekir mi? Yani buna baktırdığımızda örneğin sıkıştırma oranları fabrika verilerine yakın çıkarsa (4'üde) bu motorun yıpranmamış olduğu anlamında mıdır? Motorun daha önce rektefiye olup olmadığını anlamaları mümkün müdür? Teşekkürler.
Dynamos diye bi yer var besyolda herkes oraya gösteriyo, ekipmanlari elemanlari tam kapasite çalışıyor. Ben beğenmiştim. Yanma odasından gönderildi.