Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni araç alanlara sorular

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda E.Ahmet TEZEL tarafından 5 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. E.Ahmet TEZEL

E.Ahmet TEZEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar. ben 25 nisan tarihinde ankara neziroğluna 100 tl kapora verip 1.6 select era için sıraya girdim. satış görevlisi aracın mayıs ayı içinde geleceğini söyledi ama kesin bir tarih veremedi. şimdi benim özellikle ötv indiriminden sonra araba alanlara bi kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim.
    1- yeni araba alanlararaçlarını kaç günde teslim alıyor. benim 15 gün oldu hala ses seda yok. ilk günlerdeki yoğunluk azalmasına rağmen 1.5 aya yakın süre verilmesi normalmi.

2- arabanızı alırken bayi indirimi yaptırabildinizmi. malum arabalar peynir ekmek gibi satılıyor. adamlar indirime yanaşmayabilir. biz açıkçası ilk görüşmede indirim konusunu konuşmadık. daha doğrusu satış görevlisi mayıs fiyatları belli olunca konuşuruz demişti.

3-ben aslında eskişehir'de oturuyorum ve araç plakasını eskişehirde taktıracağım ve kendim taktırmak istiyorum. çünkü fiyat listesinde plaka masrafları için yazılan miktar 945. tl idi. sadece ruhsat+plaka için bu para çok değilmi. tescilde çalışan trafik polisi arkadaşım var. ona sordum ruhsat+plakayı 100 tl ye halledebiceğimi söyledi. öyle olursa plaka masraflarını fiyattan düşebilirmiyim.

Düzenleyen : eatezel

2. Mert43

Mert43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlıs yapmıssın keske kutahyaya gelseydın burda kı erden plazadan alabılırdın musterı ılıskılerınden pek memnun kalmayabılırsın ama servısımız cok guzel ... ve ellerınde bıldıgım kadarıyla arac war

3. Mert43

Mert43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrca burdakı hyundaı plaka we ruhsat ıslemlerınıde kendısı halledıyor bıldıgım kadarıyla yanı en azından ben hıc bısıye karısmamıstım onlar hallettı herseyı aldım aynı gun

4. Mustafa Yilmaz

Mustafa Yilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla sen 15 gün beklemişin daha benim 37 gün oldu çrşmba gelcek araba perşembe bizde olcak yani kafadan 40 gün beklemiş olucam inş sende okadar beklemezsin .. bu beklememin bana zararı telefon faturası oldu :D

70 lira nisan ayı geldi :D Ama takdir edilecek bi yanları var şentürklerin o kadar arıyorum neredeyse hergün Nigar hanım bir kele bi ''off genemi bu gelsede kurtulsak'' tarzında konuşmadı Hep sıcak kanlı ve güler yüzlü,

nese inş erken gelir aracın ..
    Düzenleyen : I30Pit10

5. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bu zamanda 1 ayı gözden çıkartın bencede..

6. E.Ahmet TEZEL

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aldığım bayidede 1.4 team ABS siz modeli vardı. hemen alıp gidin demişlerdi ama olmuşken hem 1.6 olsun hemde biraz daha donanımlı olsun diyerek 1.6 select e yazıldık. kütahya da olan araç acaba hangisi. ayrıca neziroğluda plaka işlerini kendisi yapıyor sana sadece arabayı alıp gitmek kalıyor ama bunu yaparken toplam 100 tl ye malolan bir işlem için 945 tl alıyor. benim işlemleri kendim yapmamdaki amaç aradaki 845 tl farkı indirebilmektir. ben o farkı alabilirmiyim onu soruyorum.

7. Mert43

Mert43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    274-271-76-10 arayın sorun kutahya erden plaza...

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşım ben 19 martta kapora verdim, aracın gelmesi 1 ay sürdü, lpg takılması ve teslim almamda 10 gün, toplam 40 gün,
    ayrıca o 945 liranın içinde tarfik sigortası, plaka, ruhsat ve mtv vardır. toksa 100tl için 945 biraz abartılı, bence açık açık sorun. bu paranın içinde ne veriliyor deyin. çekinmeyin bence, sonuçta hergün araba almıyorsunuz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    ayrıca indirim konusunda şunu söyleyeyim yerine göre 300-500tl indirim olabilir, ama olmayabilirde

9. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    945 Tl içinde 315 tl mtv. 210 tl trafik sigortası, 200 ruhsat plakavs. dersek 725 yapar 220 tl de kar kalır

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    en azından biraz daha makul oldu şimdi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. erkanulus67

erkanulus67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende mart 19 da araç siparişi verdim.1.5 select 10 bin tl kapora verdim. 24.800 e anlaştık. gelen zamlardan etkilenmemek için böyle yaptım. bende hala bekliyorum. select lerin üretimini en sona bıraktılar herhalde. çünkü hergün bakıyorum yeni araçlar geliyor ama select yok. hep start ve team modelleri geliyor. inş. en kısa zamanda kavuşuruz araçlarımıza.

12. akarsuozkan

akarsuozkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım ben arabamı fabrikadan çıkarttım, plaka ruhsat işleerini muameleciye verdim, 173 lira trafik sigortasına, 120 de plaka masrafı ödedim, 616 lirayada kasko yaptırdım.

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:

+ mtv 314 tl

14. Kedi

Kedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İlginç 20 Nisan civarında Neziroğlu'na gittiğimde bana "kaporayı vermem koşuluyla 1 Mayıs'a kadar teslim alırsınız" demişti.
    Ben de gidip Akbak'tan aldım, bir gün sonra akşama doğru teslim ettiler.

İkinci olaraka, ben 450 Lira indirim yaptırdım.

15. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Plaka ruhsat masraflarını da alıcıya yüklemeye başlamışlar eyvahlar olsun.MTV de alıcıya mı ait? Lİsteden inme hatta liste fiyatından yukarı sat+trafik-sigorta masrafını yükle. Ne anladım ÖTV indiriminden, indirim olmasa daha iyiymiş...

16. murat yağcı

murat yağcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era team crdı abs aldım baya bekledim bende buğün çıktı plakayı kendim yaptırcam inşallah hayırlı olur

17. E.Ahmet TEZEL

Alınan Beğeniler:
    0
    cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

18. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Düzenleyen : erhanbaba62

19. E.Ahmet TEZEL

Alınan Beğeniler:
    0
    anladığım kadarıyla benim arabanın gelmesi haziranı bulacak. bu durumda bide haziran zammı yicez:)

20. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bütün parayı ödersen zamdan etkilenmezsin
    böyle bir anlaşma yap bayi ile.

Bu Sayfayı Paylaş