Merhaba arkadaşlar, seat leon 1.4 140 ps TSİ FR led paketi + sunroof 61.500 tl opel astra 1.4 140 ps turbo navigasyon+sunroof 61.000 tl+. civari golf 7 düşünüyorum ama fiyatı fazla. Leonda aralarında cok da bi fark yok sanırım birde sizlerin fikirlerini alayım dedim, teşekkürler.
BMW 1 Serisi 120d 2008 Model 53.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 165711034 Bi yazılım ufak tefek oynamayla zorlamadan 200+ beygir alırsınız yazdığınız iki arabadan da az yakar, arka çeker çok keyiflidir. Param olsa düşünmeden alacağım bi araç. Tabi BMW 5 yaşında bi araç sizin yazdıklarınız 0 araçlar galiba ben 5 yaşında ilandaki arabayı seçerdim
Ben 2 ay önce forumlarda aynı soruyu araştırdım. Verilen cevaplar aslında herkesin gönlünde yatan arabalar olduğunun farkına vardım ve ondan sonra bütçeme göre kafamda belirlediğim arabaları gidip içerisine oturup, test sürüşü yapıp ondan sonra en çok hoşuma giden elantrayı aldım. Zaten alınacak araba listesi aynı olsaydı herhalde piyasada bu kadar çok çeşitlilikte araba olmazdı, hep aynı arabalar olurdu. Bence en güzeli yüreğinin ve tabiki bütçenin de götürdüğü yere git. Hangisini alırsan al kendine göre en güzelini almış olacaksın, hayırlı olsun...
yauw berkay 140 beygir diyor siz i30 diyorsunuz ceed diyorsunuz bunlar 125 beygir ayrıca TSI demiş ve dizel dememiş, sanırım iyi bir 0-100 hızlanması devirli kullanıma müsait bolu rampasını 2000rpm de 6. vitesle çıkabilen, iyi bir fren mesafesi ve binek otomobil yarışlarında modifikasyon ile halihazırda kullanılan otomobillerden, compact sınıfın güzel yola basan otomobillerinden birini istiyor çünki örnekteki araçlar bunlar. Astra biraz dışarıda kalmış ama neyse Ben en ulaşılabilir olarak 208 gti öneririm 72000tl den başlıyor ıvır zıvır derken 80 bin tl yi bulur ama iyi gider, ikinci seçenek eğer Türkiyede satışı olsa yeni clio sport RS 200 modeli çok güzel ama renault galerilere bir sormak lazım belki getiriyorlardır fiyatıda yine 75000 civarı olurdu. 160hp lik ford vardı GDI teknolojili ecoboost motorlu sanırım neydi o... o da olur fiesta değilde focus tu sanırım ama fiesta nın 160hp liği daha ideal olur şunu söylemeden geçmeyeceğim, güçlü otomobili kullanmak güçsüz bir otomobili kullanmaktan çok daha pratik ve kolay illa yarış yapacağız hız yapacağız hakkını vereceğiz diye birşey yok çünki hızlı otomobilin limitleri daha yüksek olduğundan yavaş bir otomobille zaten yaptığınız aynı tarzdaki sürüşler hızlı araçla çok daha kolay oluyor, azcık fazla yakar, yaksın... ama çoğumuzun bütçesi yetmiyor yada ailemiz tek kapıyla dolaşmamıza izin vermiyor
doğru söylüyorsun i30 ve ceed e baktım güzel araçlar ama hızlanma saniyeleri leon gibi olmadıkları yönündeyim
hızlanma saniyesi 0-100 de 8 yada 9 saniyeden düşük bir araç demek rampada sollayamadığımız kamyonun eksozunu daha çok yutmak demek, otobanda sağ şeritten sol şerite geçtiğimizde hızlanamayıp arkadan gelenin frene basmadan mesafeyi ayarlayamaması ve trafiğin akışını bozmak demek. Özellikle şehir içi kavşaklardan çıkmadan yol tamamen boşalana kadar beklemek demek ancak 0-100 hızlanması 7-8 saniye olması demek sollama yaparken solladığımız aracın uyması gereken tek kural olan hızını arttırmama kuralını çiğnemesi durumunda dahi karşıdan gelene çarpmadan frene basıp acaba arkası hala boşmu diye salavat getirip geri şerite dönmek yerine o aracın yanından geçip gidebilmek demek, kavşak çıkışlarında bize yaklaşmasına 100 metre kalan araca rahatsızlık vermeden yola çıkıp gidebilmek demek, iş dönüşü yola çıktıktan sonra 3. vitese takıp vites kolunun nerde olduğunu unutmak demek motorları asla bayılmıyor çünki, fakat seri aracı sürmek biraz genç işi elbette boyun ağrısı bel fıtığı kol uyuşması gibi problemleriniz olmamalı ve ciddi oranda ruhsal olgunluğa sahip bir sürücüye hitap eden otomobiller bunlar, gaza gelen sürücünün elinde ölümcül bir silah oluyorlar çünki aracın gücüne kapılırsanız size ihanet etmesi sizin ona ihanet etmeniz ve kaza olması çok doğal ve bunlar piyasada artık çok azaldılar, benzin zamları bu 100km de 10 litre yakan sport seri kompakt araçları yedi bitirdi resmen. Astra gsi lar vardı 206gti lar vardı çoğu hurda oldular halbuki onları üretip tasarlayanlar kadar kullananlarda aynı özeni gösterebilirdi. bazılarının gözünde hızlı otomobiller risk ve tehlike manasına gelsede yüksek performans aslında emniyeti de beraberinde getirir bir linea nın viraj yol tutuşu ile leon un viraj yol tutunma kabiliyetini kıyaslamak güzel örnek olur mesela ve aynı virajı linea ile 40km hızla dönüyorsan leon ile dönerkende 40 ile dön leon un yere daha sağlam bastığını direksiyonu çevirmeye daha çok müsade ettiğini ama linea nın arkası ve önünün salınmaya başladığını hissedeceksindir o zaman hangisi daha emniyetlidir? i30 GDI 10.5 saniyede çıkabiliyor 215 lastiklere sahip frenleme 35 metre civarında yani ortanın ortası performansta bir araç, 128hp dizeli daha yavaş GDI motorlu i30 a da buralarda denk gelmedim leon u bilemiyorum.. lacetti yi yada diğer chevy leri incelemem lazım aslında
hızlanma istiyorsan bunu al biraz daha ekleyip Kia Pro Cee'd 1.6 GDI GT 2013 Model 69.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 164831794
hem genç olacak hem ciddi ruhsal olgunlukta olacak. Bu karışım pek olmuyor maalesef. imkansız değil, ama zor. Çok zor. Onun için de patlıyorlar sağda solda.....