team abs aldım.. araç zorlandığı zaman mesela kaldırıma falan çıkarken çok kısa ve eğimin 50 dereden fazla oldupu küçük tümseklere çıkarken balata kokusu geliyor neden olabililir.?
doğru arkadaşım aynı koku bendede oluyor ama korkma bu durum parcaların yeni olmasından kaynaklanıyor kısa bir süre sonra gececeğini umuyorum.
Balata kokusu olduğundan emin misiniz? Emin değilseniz, o koku sıfır araçta motorun sıcaklığından yanan boyalardır. 1-2 hafta sürüyor sonra kesiliyor.
ama sadece araba zorlandığı zaman oluyor uzman değilim ama balata kokusuna benziyor.. servise dün sordum adam debriyajı fazla kullanma diyor işe baksen nası gitcez la o zaman
debriyajı az kullanın sizde . kimisi kırmızı ışığın yeşile dönmesini beklerken ayağı debriyaja basılı 1.vites te her an gaza basmaya hazırdır kimisi boşa atıp yeşilin yanmasını bekler
aynı sey suan bende de oluyor...aractan pis bi koku geliyor..bende cok merk etmistim..sordugumda bana parcalar yeni oldugu icin normal dediler..zamanla gecicekmis...
olabiliyor o tip kokular 0 araçta.bizdede olmuştu. emin olun geçer.ayrıca debriyajı çok kullandığınızda,örneğin uzun süre yarım debriyaj yaptığınızda,rampada zorladığınızda debriyaj balatasından koku gelir.
bendede oldu geri geri yokuş çıkayım dedim ama sanki damperli kamyondan fren kokusu gelir ya aynen ondan geldi korktum ama sallamadım deemkki olumyo muş