arkadaşlar yaklaşık 1-1,5 aydır bu foruma üyeyim.araba almayı düşünüyordum. aklımda ise hep hyundai vardı. hyundai konusunda herkes ne kadar önyargılı olsa da ben hyundai düşünüyordum. ancak nasipte fiat marea varmış. işte arabam bu: http://www.sahibinden.com/41_000_km_2004_model_maria_liberti-17WQQaXQQ21975009WQQpXQQdisplayitem
Marea'lar çok güzel arabalardır. Parça fiyatları biraz uçuktur ama kaliteli bir otomobildir. Hayırlı olsun...
rengı guzelmıs aracınızın, km bakımından da cok uyugun, 6yasında bı arac ıcın. bı de guzel jant taktınız mı mıs gıbı bınıersınız. hayırlısı olsun
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun......Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah..... Ama kişisel düşüncelerim bu araç hakkında.... parçası dünya PARAAA...orjinalide değil yan sanayisi.....2. el piyasası ölüki ne ölü....satacam diye birde sahibi ölüyor..... değil 50bin 5 bin km olsa 10bin liraya verseler yine almayacağım bir araba....uzman çvş. bir arkadaşımda vardı....ilk arabası idi çok temiz araba idi satacam diye çok uğraştı ama satamadı takasta 3500 lira zarar etti gitti megane 1 aldı.....