Arkadaslar bugün araba pazarına gitdik ve gezerken accent era team gördüm 2009 model daha km si 7.000 de 21.500 tl ye aldıkbej rengi açıkcası hoşuma gitdi kullandım yolda gidişi iyi kısmetse salı günü servise götürüp bakım yaptırcaz bir sorun varmı yokmu diye eğer varsa vazgeçicem konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum foruma yeni üye oldum.Hyundai den fazla anlamam yardımlarınızı esirgemeyin..
aramıza hoşgeldiniz, şehir dışı belki rakamları görebilir ama şehir içi 35 krş falan yakar tahminim, 7 bin kmde ise sıfır gibi olması lazım hayırlısı olsun
saolun banada çok ucuz geldiği için hemen balıklama daldım birde aracın teyibinde sorun var gövdedeki plastik olan yer çatlamış her hangi darbe veya baska birşey yok 2 yıl daha garantisi var acaba bunu garanti ücretsiz yaparmı yoksa ücretlemi yapar??
Aramıza hoşgeldiniz.Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.Yalnız adamın dediği yanlış diye düşünüyorum 27 kruş yakmaz bence daha fazla yakar..!
hayırlı olsun,güle güle kullanın.bende de 1.4 benzinli var,tam olarak ölçme imkanım olmadı ama tahmin ölçümlerime göre karma 30 kuruş civarı yakıyor.şehiriçi 35-37krş şehirdışı da 25-27krş civarı yakacağını düşünüyorum.ay sonunda memlekete giderken şehirdışı yakıtı ölçüp yazacağım.
Büyük yalan. Bir kaç ay önce ölçtüğümde 32 kuruş gibi bir rakam çıkmıştı. Tabi o zamanlar benzin 3.90 falandı. O sebeple şuan 35-36 yakar. Ben hesaplamayı bıraktım, sıkıntı yaratıyor litreyle 4.23ü çarparken
geçen ay servis elemanları ölçtü. şehir dışında. depoyu benzini görene kadar doldurdular. gidiş dönüş 30 km tam 6,5 tl benzin yaktı. o zamanki benzinin lt fiyatına göre km de 0,216 krş yaktı. hız 80-90 aralığı. araç otomatik.
Hayırlı olsun kardeş güle güle iyi günlerde kullan.Ben 2010 eylülünde aldım 2011 1.6 benzinliyi ve ilk günden LPG takarak kullandım.15 bin doldurdum bile gayet memnunum)) İnşallah sen de memnun kalacaksın.