Merhaba arkadaslar yeni aldığımız accent era dan sonra aranıza katıldım.Gördüğüm kadarıyla forumda deneyimli ve bilgili arkadaşlar var.Yani diyeceğim 2007 accent era 1.4 select (180.000 km) model hakkında fazla bilgim yok araç hakkında bilgi,tecrübe ve uyarılarınız nelerdir.Teşekkürler.
Ne tarz şeyleri merak ediyorsunuz bunu belirtmeden kim size ne gibi bir tavsiyede bulunsun iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Aramıza hoşgeldiniz. kafanızdaki soruları forumda arayın, bulamadığınız taktirde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
hayırlı olsun araçtan memnun kalacağına emin olabilirsin arkdaşlarında dediği gibi merak ettiğiniz şey özellikle nelerdir öte yandan merak ettiğiniz şeylerin neredeyse %80 i forumda açılmış durumda arama yaparakda sonuca ulaşabilirsiniz
kazasız belasız iyi günlerde kullanın ufak bir tavsiye era virajlarda güç gösterisini pek sevmez Virajlarda biraz dikkat ister
Bahsettiğiniz araçtan bizde de var gayet memnun bırakır sizi üzmez kolay kolay yalnız alt takımlara dikkat edin hızlı yıpranıyor hele Türkiye şartlarıyla çok dikkat etmek lazım. Bildiğiniz yerlerdeki bildiğiniz virajlarda arabayı deneyebilirsiniz. Virajın tam içindeyken gaza hafif hafif yüklenirseniz araç daha bir oturuyor ve daha güvenli şekilde virajdan çıkmanızı sağlıyor. 2007 modeller ithal olduğu için diğer era lara göre daha az amortisör sorunu yaşıyor
Teşekkürler arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi kafamdaki tüm sorular daha önceki başlıklarde cevaplanmış durumda
alt takımlarımı yıpranıyor ben erayla yaptıklarımı başka bir arabayla yapsaydım perte çıkardı , arabaya bakımları haricinde neredeyse bir masraf yapmadım
Katılıyorum era da diğer hyundailer gibi çok sağlam yürüyen aksama sahip eranın dandik ötesi amortisör yay ikilisi hariç sorunu yok bu konuda.. onları da bozulduğu için değiştirmiyorlar keyiften genelde.