Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Aldığım Accent 1.3 Admire Için Bakım ( Yardım )

'Bakım Günlükleri' forumunda loridark tarafından 19 Şubat 2019 tarihinde açılan konu

1. loridark

loridark Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emrah kolayli
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    arkadaslar merhaba,

aranıza yeni katıldım, bakım konusunda yardım rica ediyorum. Aracım 2005 model 1.3 86 bg (km 74.000) accent admire benzinli,lpg yok. Aracı yeni aldığımdan içim rahat etsin diye 10 bin bakımını yapayım diyorum, bu araç orjinal verilerde hangi numara yağ kullanıyor, marka ne tavsiye edersiniz, filtre olarak 1.3 arattığımda genelde garip garip markalar çıkıyor, en azından bosch kullanayım diyorum,Bosch markalılar hep 1.6 motorllarda çıkıyor internette. 1.6 benzinli motorum yağ hava ve polen filtreleri uyumlumudur bu araca, desteklerinizi bekliyorum.

2. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba yeni arabanız hayırlı olsun. İlk iş triger ve radyatör suyu kontrolü olsun. Özellikle triger kayışı eski ise yenileyin. 110 diş gmb 100₺. İkincisi yağ filtresi mann 811/80 kodlu, Bosch 0059 kodlu yağ filtresidir. Polen filtresi ikili diye gecer. Filtre marka olarak ya orijinal ya da kesinlikle mann yada Bosch olsun. Yerli olarak fil filtre şampiyon ve asaş haricinde almayın.

Yağ olarak 10w40 viskozite yağı güvenle kullanabilirsiniz. Marka olarak bilindik olsun yeterli. Bu size kalmïş. İster Castrol magnatec ister motul ister po maxima... Tercih sizin.

loridark ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş