HEP SABAHLARI İŞE GİDİNCE KONTAGI CEVİRİYODUM ARABA ÇALIŞMIYODU ELEKTRİKÇİME GİTTİM VE ŞARJ ETTİ AKÜ YİNE BİTERSE AKÜYÜ DEGİŞTİRCEZ DEDİ VE YİNE BİTTİ BENDE YENİ MUTLU 60 AMPER AKÜ ALDIM İŞTE RESİMLER YORUMLARINIZI VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM Düzenleyen : Ersin Cerrah
güle güle kullan en iyi markadır mutlu da ne yorum yapılırki aküye benzin almak gibi bişey konuda tuning bölümde zaten https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
Aküyü 160tl dediler eski akümü felan werdim pazarlık yaptım 100tl ye aldım bu arada gri güzel olmadı bencede eski akümde mutluydu ve siyahtı yorumlarınız için teşekkür ederim
Bugün metro market otoparkında birisi akü takıyordu aracına konuştuk, energy marka 80 tl'ye almış ama bugün son günmüş sanırım. Düzenleyen : flipper
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; ">marka dandik ondan ucuza satıyolar