Hyundai’nin en çok tercih edilen modeli Accent yeni kasasına kavuşuyor. Yeni Hyundai Accent Hatchback modelinin görselleri internette yayınlandı. Henüz Hyundai tarafından bir açıklama yapılmadı. Yeni Hyundai Accent görsellerine göz attığımızda ilk olarak dikkatimizi GDi motor çekiyor. Gdi motor Accent’te kullanılırsa LPG konusunda bir dez avantaj oluşturabilir. Tahminlerimize göre Accent’te de şuan ki binek otomobillerde kullanılan motor seçenekleri yer alacaktır. Yeni Accent, Hyundai i30’un ilk kasasını da fazlasıyla andırıyor. Accent gibi çok sevilen bir modele daha farklı bir tasarım olması gerekirdi. Yeni Accent’in 2016 yılında satışa çıkması bekleniyor. Hatchback modeli yayınlanan Accent’in sedan modelininde yakında gün yüzüne çıkacaktır. http://trafikteyim.net/yeni-hyundai-accent/ "Bu haberi gördüm ama ben simdikiyle arasında bir fark goremedim. Sadece hb olarak üretilmiş" LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önden bir değişen yok sadece arkasını hatback yapmışlar güzel bir motor ile konbin edilirse satışlar olabilir ama gdi motor ile gelirse satışlar bence iyi olmaz çünkü Türkiye gdi motoru sevmiyor bunun en açık kanıtı i30. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Bu model yeni değilki zaten tr hariç pek çok ülkede satıştaydı. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
i30 ile karşılaştırılmış lakin, accent'de bence hyundai nini orta düzeyde efsanesidir nacizane görüşüm o yani... Accent severler için iyi olmuş, hem fiyat ta i30'dan hayli cazip olur...
Genelde tüm accent modellerinin HB versiyonu vardı ancak Hyundai'ın hali hazırda bir çok Hb seçeneği olduğu için ülkemize getirilmiyor. Bunun da gelmeyeceğini düşünüyorum.
Accent sedan olarak kalmalı ya bu halde gelmesin zaten ülkeye önden Blue arkadan eski i30 melez çirkin bir şey olmuş.Sanki ellerinde çok eski i30 parçası kalmış onu kullanmaya çalışmışlar hissi uyandırdı bende
HB era gelse idi Türkiye'ye Sedanı Kadar'da tutardı hatta sahibinden de satıştaydı 1 tane bir Zaman'lar Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim bildiğim i serisi daha çok Avrupa / Batı pazarlarında bulunan bir model, Asya ülkelerinde çok yok, Türkmenistan'da Accent HB vardı gördüm kaç kez ama orada 3.5 Lt Toyotalar, Lexuslar vs dolaşırken Accent çok bulunmuyor ya da ucuzluğundan tercih ediliyor. Accent B segmenti bir araç nihayetinde, Hyundai'nin de B segmentinde HB modeli i20 var Türkiye pazarında, o yüzden kuvvetle muhtemel yine Accent HB buraya ve Avrupada pekçok ülkeye yine gelmeyecektir.