Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yedek te neler bulunmalı

'Accent Forum - Club' forumunda tamer27 tarafından 14 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    motor kaputunu açınca karşımıza türlü türlü plastik muhafazalar ve içlerinde sıvılar var.fren hidroliği, direksiyon hidroliği soğutma suyu cam suyu falan.
    tüm bunların yedeklerini araçta bulundurmak istiyorum. mesela yağların adını ve numarasıyla bilrlikte acil durumlarda kullanılabilecek yedekler ne olabilir?

2. Misafir

Misafir Guest

Araçta yedek olarak bulunması gereken tek şey lastik, diğerlerine gerek yok zira yolda bırakacak nesneler değil ha bi de kayışlar.

3. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yedek olarak bulundurabileceğin seyler bana göre lastik,bijon anahtarı,trafik seti yeterli.fren hidroliğine falan bişi olursa senin müdahale edeceğini sanmıyorum..

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    uzun yola gitmedikçe şehir içinde lastik hariç hiç bişey bulundurmana gerek yok,gerçi uzun yolada gitsen yine bişey götürmene gerek yok.bakımlarını aksatmazsan bişey olmaz
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

5. blackmagic77

blackmagic77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşların dediğine ek olarak bir bidon (2-2.5lt petlerden) subulundurmanda fayda var her an ne olacağı belli olmaz :)

Bu Sayfayı Paylaş