Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yedek parça Online hizmet

'Sohbet' forumunda Turgay tarafından 9 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Arkadaşlar merhaba bugün tesadüfen aşağıdaki yedek parçacının internet sitesine girdim ve direk karşıma online destek çıktı hemen parça fiyatımı öğrendim. Bence çok güzel bir hizmet olmuş.
    Sizlerle paylaşmak istedim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    http://www.parcayedek.com/

2. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Hyundai Accent altında hiç bir parça yok napalım böyle siteyi :)

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Online istediğini sorarsan cevap alırsın.Ben sordum aldım.Site yeni sanırım ondan daha güncellenmemiş olabilir

4. mehmet83

mehmet83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne bir adres ne bir sabit telefon var. bir cep telefonu vermişler sadece. işportacıdan yedek parça almak gibi olmuş. sonra araki bulasın.

5. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    belki site zamanla oturur...

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu tür sitelerden alışveriş yapmayın. Adamların ne adresi nede farklı bir şeyi var. Böyle düşünen her şahıs bir telefonla aynı şeyi yapabilir. Ürünler istenildiğinde temin ediliyor v.s güvensizlik içeriyor...

7. sedatben

sedatben Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle sitemizin linkini verenTurgay beyeteşekkür ederim.
    Sitemiz üzerinden online yazıştıktan sonra reklamınız benden demişti , saolsun sözünü tuttu.

Doğru hyundai başlığı altında hiçbir parça sergileyemiyoruz bunun nedeni açık , site daha yeni hayata geçti ve parçaları yerleştirmek biraz sıkıntılı bir iş ve işyerindeki faaliyetlerle birlikte yapıldığında çok ağır yürüyor.Bu nedenle almak istediğiniz parçayı online yazarak yada telefonla ulaşarak parçanın durumunu öğrenebilirsiniz.

Telefonu eklememizin nedeni ise çok gereksiz telefonlar almamızdır , elimizden geldiğince danışmanlık da yapmaya çalışıyoruz fakat bizim esas işimiz oto yedek parça satmaktır , "aracımdan tık tık diye ses geliyor bu neden" diye telefonlar almak için değil .

Parçada sorun olursa araki bulasın kısmına gelince , şu örneği verebilirim
    bir müşteriye baskı balata verdik sipariş üzerine , aracı ustaya gütürdükten sonra baskı balata sizi daha gütütür değiştirmeyelim diye bir yanıt almış ve adamın yüzü de yok parçayı gönderemiyor fakat biz parçayı geri alabileceğimizi belirttik cariye atın başka bir parça alırım dedi gerek yok dedik bize 3 tl eft masrafına mal oldu ama biliyoruzki daimi bi rmüşterimizde oldu.

Sözün kısası sizden istediğimiz bilgileri tam olarak verirseniz parçada sıkıntı çıkmaz , yanlış parça siparişi verseniz bile iade alıyoruz.
    Dolandırıcılıktan çekinenler için kapıda ödeme sistemimiz var , parça siparişi verin kargo gelsin kutuyu açın parçayı görün paranızı verin.
    Kaldıki parça almak zorundada değilsiniz , buyrun sitemize fiyat alın , en azından ürünün doğru piyasa fiyatını öğrenmiş olursunuz.

Verdiğimiz rahatsızlık için özür dilerim , sitemize tıklayıp bize ulaştığınızda ve hyundai clubden turgay beyin arkadaşıyım dediğinizde ilgiye boğulacağınız sözü de benden.

Tesadüfen gördüğüm bir forum sitesi ve TURGAYbey için , teşekkür ederim ...

8. anatolian

anatolian Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    http://www.parcayedek.com/dan alışveriş yaptım , hızlı gönderi doğru parça markalı kaliteli ve ucuz teşşekkür ederim

9. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı Satışlar dileyelim lazım olan parça olursa irtibata geçeriz.

Bu Sayfayı Paylaş