hesaplı ve kaliteli yedek parçayı arkadaşlar nerden alıyorsunuz internetten alan var mı sıkıntı yaşayan vs bursada yaşıyorum ama ilçede merkezde bilinen yer var mı yoksa internetten hangi siteden alıyorsunuz ön salıncaklar, ön amortisörler, triger seti
hocam ben ankarada parçacılardan aldım internette ***Yasaklı*** var orası uygun gibi ama il il teccübe sahıpleri paylaşsa faydalı olur.
Daha önce Vw marka aracım için yedek parçaları İnternet ten alıyordum ( çok masraf çıkartıyordu) sipariş vermeden aracın motor saşi numarasını verip uygunluğunu teyid ettirdikten sonra alıyordum. 50 TL parçaya 267 TL isteyen hatta 15 TL plastik parça için sanayide 250 TL isteyen bile oldu. bir çok yönden karım oldu. https://merttugoto.com/
Yalova yolunda Altıner Otomotiv var. Bir çok ürünün hem orjinali hem muadili mevcut. En son Dizel era için triger satini almıştım servis ücretinden yarı yarıya ucuzdu. Telefonları:224 271 76 66
Yasemin hanım, mümkünse forum kurallarını bir okuyun. yaptığınız reklamın üyelere faydası olacaktır mutlaka, ama boş yere mesajlarınız silinmesin.
Foruma hoş geldiniz , bu adresi kaydettim , ihtiyaç halinde incelerim , henüz araç garanti kapsamında ama yarın neler olur bilemeyiz , bence paylaşımınız isabetli olmuş , günümüzde parça fiyatları çok değişkenlik gösteriyor. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.