Arkadaşlar isim vermek yasak mı bilmiyorum ama, bir site buldum, olabilecek en parça bolluğu olan yer bu gibi geldi, bu sitede gösterilen her parça var mıdır? bilen var mı bilmiyorum ama bu site güvenilir mi? yada forumun belli alışveriş yaptığı yer var mı? https://www.karakaslarotoyedekparca.com/hyundai/elantra/elantra-2000-2006/aydinlatma-yedek-parca valla bu siteler doğruysa model olarak ya milenyum accent yada 2004 küsür elantra olarak belirledim, bu arada sonata için "sıfır" olarak yedek parça bulamadım adam akıllı. eğer konuda isim vermek yasak değilse bu konu işe yarayacak diye düşünüyorum.
stokta gösterdikleri parçalar vardır dimi? edit: hocam senin alışveriş yaptığın yer neresi sormamda sakınca yoksa?
Sipariş vermeden önce sorun. O tür aksamalar bütün sitelerde olabiliyor. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genelde linkini attığınız site ile bir firma daha var ismini yazmayayım tavsiye edilen firmalardır. İsterseniz mesaj atın özelden yazarım.
Özel mesaj ile göndermeyi denedim. Engelli galiba. Mesaj iletilmiyor SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben bütün aksamları söylüyorum hocam bana yolladıysan engelli olmaması lazım, ayarlardan bi bakayım yinede pm engelleme diye birşey mi var?
Bence alma fan motoru sipariş verdim eşdeğer başka arabanın motorunu yollamışlar doğal olarak ayakları uymadı neyse zar zor usta pul ekledi bişeler yaptı taktı ama boyut olarak farklı olduğu için aşırı bi ses zırıltı yaptı adamları arıyoruz bu aynısı dil uyumsuz oldu sesi dinletiyom diyor takan usta yanlış takmıştır.neyse benim 80 tl boşa gitti,bende sanayii cıkmacıda araştırdım orjinalını aldım taktım.