merhaba arkadaşlar...aracımı bakıma sokacağım...radyatör,triger,yağ,havafiltresi,yağ filtresi.polen filtresi gibi..bunların piyasa fiyatlarını bilen var mı?
radyotör mü değiştireceksin yoksa sadece bakım mı?? Orjinal yağ filtresi hava iltresi ve castrol magneteg 10/40yağ geçen cuma değiştirdim 75 lira.. triger seti 75 lira flan, işçilik ne kadar alırlar bilmiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley29.gif Düzenleyen : ukalaboy
yedek parça fiyatlarını bilmem ama 1 hafta önce 50.000 km lik bakım yaptırdım aşağıda ki yazdıklarım belki faydası olur... Araçta Yapılanlar 50.000 km servis bakımı..... * Motor yağı * Yağ filtresi * Hava Filtresi * Polen Filtresi * Bujilerin kontrolü ve ayarları * 4 teker açıldı * Ön balatalar 2000 km gider dediler değişti * arka balatalar iyi deni ayarlandı * Versiyon yenilenmesi program yüklenmiş * Abs kontrol versiyon yenilenmesi * Hava yastıkları kontrol * Ön takım A da Z ye kontrol * Arka takım A dan Zye kontrol * 4 kapı ayarları ve yağlanması * Bağaj kapagı ayarı ve yağlanması * Motor kaputu açma kapama kontrol yaglanması * Egzost kontrol ( en arkadaki susturucunun içi boşalmış ama idare edermiş * Farlar sinyaller silecekler fren lambaları cam suyu kontrol * Rot ve balans ayarı * Lpg filtresinin değiimi * Lpg sisteminin kontrolü ( gözle ve bilgisayar ortamında ) * Otomatik antenin kontrol ve temizliği * Oksijen Sensörü kontrol * 4 cam otomatiğinin kontrolü * elektrikli aynaların kontrolü * yedek lastik hava basıncının kontrolü * lastik havaları ve diş derinlik kontrolü * ve iç dış yıkama * Motor yıkama yapılarak aracımı teslim aldım. standardı bumudur bilmiyorum ama tüm bu saydıklarım bakıldı kontrol edildi ve araç tesliminde de detaylı olarak anlatıldı. Birde 1 takım paspas koymuşlarbağaja sonradan gördüm. Bakıma gidecek yada yaptıracak olan arkadaşlara bilgi edinmeleri için sunulur.285 - tl fiyat çıktı daha ben müdahale etmeden kendileri 250 - tl ye indirdiler birde kredi kartına 2 ye böldüler dahada güzel oldu..Tşkrler....