Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yedek Anaktar..gezt

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda peace tarafından 9 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    arkadaşlar araçı deyiştirçektim olmadı..bu araçımın aldıyımda yedek Anaktarı yoktu yaptıraçam kulanma kulavuzunda immobilizer
    denilen sistem yüzünden servisinden almak zorundamışız.da numara sı varmıs bide benim eski araçda vardı 0 almıstım ama bunda tek Anaktar aldım kaybolmus ve su şifre yi de almadım..Anaktar geçende araçdan inerken cebimden düşmüs kapıyıda kapadıyımda arada sıkıstı yamuldu...immobilizer varmıdır bu araçımda :) ben var biliyorum..varsda nasıl çözebilirim ...yedek bi anaktar lazım..

2. ne1122

ne1122 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yanlış anlama ama asıl memleket neresi? Düzgün Türkçe'ne bayıldım :)

3. ne1122

ne1122 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yedek anahtar konusuna gelince immobilizer anahtar çoğaltan çilingirle var. en yakın çilingire git o sana söyler immobilizer varmı yokmu ve çoğaltma işleminide 50-60 tl civarında yaptırabilirsin.

4. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    baya karısık her memleketden var..arkadaş ortamıda geniş
    ister istemez karısıyor aslen karadenizliyim ve bide yazarken dikat etmiyorum..hızlı yazıyorum düşünmeden tabiki kitap okumada yok..bide Berlin de kaldım bi kaç sene hep bozuldu Türkçe..:(

5. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tskler ...

6. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar benim arabanın orijinal anahtarını kullanıyorum pili zayıfladı yanına gidince ancak açıyor bu pil zayıflaması anahtar içindeki immobilizer sistemini etkiler mi ? bildiğim kadarıyla anahtar içindeki sistemde immobilizer anteni var ve herhangi bir çalınmaya teşebbüs durumunda bu antenden sinyal algılamazsa ateşleme sistemini kapatıyor.

7. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    50-60 liraya yaptıramazsın 100lirayı gözden çıkar. aracın kendinden uzaktan kumandalıysa yandın yok sadece anahtar ve immobilizer sistemiyse servisde 150 civarına alırsın bence orjinalini al. benim aracınki kendinden kumandalı ben geçen sene orjinalini 450 civarına yaptırmıştım.

8. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    450 tl waaawwww

9. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet öyle immobilizer'lı anahtarlar pahalı

10. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    yamulsada çalıstırıyor..kırılana kadar devem etmek lazım :)

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  12. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Hyundai Servisinde 80-90 liraya yapıyorlar ben sordum.Anahtarı kopyalayıp arabaya tanıtıyorlar.Bi cihaz ile arabaya bağlıyorlar.15-20 dk sürüyor.Eğer 2 anahtarda kayıpsa yeni bir immobilizer sistem yapıyorlar 400-450 yi buluyor.Benim tavsiyem yedek anahtarı olmayan yaptırsın dünyanın 1.001 türli hali var.Ayrıca uzaktan kumandalarıda kopyalayabiliyorlar o 30-40 lira :D

13. Sea Shadow

Sea Shadow Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Barış Kardeşim, ben iki ay önce Era aracımın immoblizer ve uzaktan kumandalı anahtarını kaybettim.Bir hafta anahtar aramakla geçti.Tabii ki sonuç yok. Bir haftada nerde anahtar yaptırabilirim arayışı ile geçti. Serviste yedek anahtar için 280 TL ücret istendi. Anahtarı bulanın kötü emellerine maruz kalmamak için komple bir çözüm arayışı ile kilit göbek takımı değiştirmek istedim yine servis iki adet immoblizer ve uzaktan kumandalı anahtar setini 826 TL+işçilik+KDV fiyat verdi. Ümraniye sanayide bir yer kilit göbek şifre değişimi ve immoblizer şifre değişimiyle birde kumandasız anahtar yapımı için 250TL fiyat verdi.Hyundai yedek parçacıda komple kilit göbek takımı ve iki kumandalı anahtar seti için 350 TL fiyat verdi. Neticede son nokta olarak vede kuşku içerisinde kalmamak için İstinye Anahtardan Murat Kardeşim komple göbek ve iki kumandalı yedek anahtarı orijinal set olarak yeniledi.Ödediğim ücret 500 TL. HCTR indirimli.Öncelikle İstinye Anahtarla bir görüş Murat Kardeş sana her konuda yardımcı olacaktır.Eğer daha detaylı bilgi istersen özelden yazabilirim.15 günde anahtar ve kilit konusunda bayağı bir bilgi sahibi oldum,şartlar insana neler öğretiyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Bu Sayfayı Paylaş