Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yedek anahtar

'Sohbet' forumunda Olcay tarafından 15 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    bu konuyla ilgili cok yazı var fakat ardığım cevabı bir türlü bulamadım; yedek anahtarım yok servisi aradım hatta gittim görüştüm 70 tl deddiler.
    yanlız elimdeki anahtar kumandalı kapıları kumandayla acmadığım zaman alarm calıyor. srvis kumandalı olamsı lazım diyor onuda fabrikadan 200 tl ye getirtebiliriz diyor.dısardaki anahtarcılara soruyorum hepsi ayrı telden calıyor birinin verdiği fiyat öbürününkini tutumuyor duydugum fiyatlar söyle: 850tl kumandılıya 150tl normal için bir baska yer de 120 tl normal için 200 tl kumandalı için aradığım 3. yer ise sadce hyundaı lere normal anahtar yapabıldiklerini söylediler oda 80tl fiyat verdi.
    yaptıracagım anahtarın kumandalı olması lazım aracım 1.6 admire orj. alarm mevcut kapılarıanahtarla actığımda alarm calıyor. normal anahtar hiçbir sekilde işimi görmüyor.

2. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    görünen o ki yetkili servisin yolu gözüktü.

3. rdmaksl

rdmaksl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer uzak değilseniz,samatya yokuşundan hemen aşağı inmeye başlarken sağda,yokuşun başına doğru,bir anahtarcı var,hemen yanıda oto lastikçisidir,bu işlerde iyi olduğunu söylüyorlar,geçen sene tavsiye üzerine bir fiat ducato maxi için immolu anahtar yaptırmıştık,sizin sorununuza çare olurmu bilemiyorum ama o tarafa yolunuz düşerse bir uğrayın derim,maalesef dükkanın adını ve telefonunu hatırlamıyorum,kartını atmışım

4. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    paylaşım için sağolun

Bu Sayfayı Paylaş