Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yedek anahtar

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda kaynar tarafından 30 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. kaynar

kaynar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2001 mod accent aracımı alırken tek anahtarla aldım geldim.şimdi her ihtimale karşı yedek yaptırrmak istiyorum.servise sordum burdan alıp açtırıp kod yükletmeniz lazım diyorlar.sormak istediğim bu kod ne kodu?direkt anahtarcıdan kopyalatsam aracı çalıştırmazmı?teşekkürler

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    selamlar,
    benim aracın 2 anahtarı da duruyor. 2.anahtarda ufak metal bi plaka var üzerinde kod yazıyor sanırım ona göre anahtarı kodluyorlar...

3. 35SLH35

35SLH35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence arkadaşım serviste yaptırman en güzeli kafan dinç olur..50 TL civarı tutuyor..Ben yaptırdım öyleydi..

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, allegro'ların gl modellerinde immo olmadığını biliyorum. Bu nedenle kod işlemi yapılmamalı. Selamlar.

5. nco1994

nco1994 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende de 2001 Accent Allegro var.Alırken tek anahtarı vardı.Bende yedek olsun diye anahtarcıda hemen yaptırdım.Ancak anahtar kapıları açıyor,kontağı çeviriyor ama marş boş basıyor.Anlayacağınız motor şifresinden dolayı çalıştırmıyor.Selamlar.

6. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfır veya 2. el araç alırken (sıfır araç alınırken kesin olduğunu biliyorum ama 2. elde emin değilim) eğer bayiniz size yedek anahtarı vermiyorsa ya da kaybettik bulamıyoruz vs gibi sebeplerle oyalıyorsa sonra gelin yaptıralım diyors o aracı iade etme hakkına sahipsiniz

7. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    anahtarcıda yaptırırsanız motor şifresinden dolayı kontağa girer ama arabayı çalıştırmaz bazende bazı modellerde anahtar kontakta kalıyor ve çıkmıyor servise götürüp çıkarttırmak gerekiyor

Bu Sayfayı Paylaş