2001 mod accent aracımı alırken tek anahtarla aldım geldim.şimdi her ihtimale karşı yedek yaptırrmak istiyorum.servise sordum burdan alıp açtırıp kod yükletmeniz lazım diyorlar.sormak istediğim bu kod ne kodu?direkt anahtarcıdan kopyalatsam aracı çalıştırmazmı?teşekkürler
selamlar, benim aracın 2 anahtarı da duruyor. 2.anahtarda ufak metal bi plaka var üzerinde kod yazıyor sanırım ona göre anahtarı kodluyorlar...
Bence arkadaşım serviste yaptırman en güzeli kafan dinç olur..50 TL civarı tutuyor..Ben yaptırdım öyleydi..
Merhaba, allegro'ların gl modellerinde immo olmadığını biliyorum. Bu nedenle kod işlemi yapılmamalı. Selamlar.
Bende de 2001 Accent Allegro var.Alırken tek anahtarı vardı.Bende yedek olsun diye anahtarcıda hemen yaptırdım.Ancak anahtar kapıları açıyor,kontağı çeviriyor ama marş boş basıyor.Anlayacağınız motor şifresinden dolayı çalıştırmıyor.Selamlar.
sıfır veya 2. el araç alırken (sıfır araç alınırken kesin olduğunu biliyorum ama 2. elde emin değilim) eğer bayiniz size yedek anahtarı vermiyorsa ya da kaybettik bulamıyoruz vs gibi sebeplerle oyalıyorsa sonra gelin yaptıralım diyors o aracı iade etme hakkına sahipsiniz
anahtarcıda yaptırırsanız motor şifresinden dolayı kontağa girer ama arabayı çalıştırmaz bazende bazı modellerde anahtar kontakta kalıyor ve çıkmıyor servise götürüp çıkarttırmak gerekiyor