arkadaşlar yedek anahtar yaptırmak istiyorum izmirde serviste veya dışarıda yapan bilen var mı? ve ne kadar güvenilir?
Servisler yapabiliyor , ama ücreti fazla olur tabiki. İstanbulda olsaydınız yapan arkadaşımız vardı. Tabi anahtarı kargo ilede yollayabilirsiniz isterseniz . ( bir kaç gün arabasız kalırsınız)
ersin kardeş istinyedeki anahtarcı murat abi sustalı anahtarı kaça yapıyordur ben ulaşamadım kendisine belki senin bilgin vardır
O konuda bilgim yok maalesef. Bizim Forumdan geldiğinizi söylerseniz elinden geldiğince yardımcı olur. Oto Anahtarı | immobilizer Anahtar | Elektronik Anahtar | Araba Anahtarı | Sustalı Anahtar
Ben sormustum oylesine yapiyorlar servisler ama biraz tuzlu 400 lira demislerdi sanirim bana HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nette biraz araştırdım yapan baya yer varmış ama güveni mi bu iş bilemedim arayıp sormak lazım mesela sustalı yapıyorlarmış bilen biliyor ama ben yeni duydum açıkçası ilginç yani
2006 hyundai tucson yedek kumamdami sonunda yaptirabildim bursada ayrica fiyat farki almadan sustalıda yaptilar ve benim piyasada arayip bulamadigim kumandamdan ellerinde yeterince var.... servisin yari fiyatina... yaptiracak arkadaslara dilerse ozelden firma ismini paylasabilirim acikca yazip reklam yapmak istemiyorum... ayrica sustalini da kap olarak degil orjinal olarak icinde çipi olan bir kumandaya yaptilar ayrica belirteyim... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2002 milenyuma sivasta yaptırdım.kumandasız imbolizerli 60 tl . Ruhsattan şase numaranı alıp servisi arıyorlar ,oradan şifre sini alıp imbolizei yüklüyorlar.Şifreyide unutma derim.arabanın önce orjinalini sonra yedek anahtarını kontağa takıp tanıtıyorlar.