Değerli arkadaşlar, Benim aracın 2008 Era 1.6. Sizlere4 sorum var. 1- İlk olarak yazlık lastik tercihleriniz nelerdir. Lastiklerinizden memnunmusunuz? 2-80-90 TL'ye kore-çin malı mı? yoksa 130-140 TL'ye michelin, Continental mi? 3- Kışlık lastiklerin yaz aylarındaki performansı güvenliği tehlikeye atar mı? (kaydırma yapar mı?) 4-Kışlık lastiklerimin raf ömrü 2012'de bitecek. 2012-2013 sezonunda kışlık lastiklerimi değiştirmem gerekecek. Lastiklerin diş derinlikleri iyi. Bu durumdan kışlık lastikleri yazın kullanmaya devam edip kış bitince atsam uygun olur mu? Yoksa yazlık yeni lastiklermi alayım ? (lastiklerim michelin alpin) Cevaplarınız için teşekkürler Düzenleyen : Kaan T
Ben sadece bildigim kadarıyla konuşuyum. Lassa alma. Michelinden şaşma neye ne paralar vermiyoruz ki gereksiz yere? Michelin paranın hakkını %100 veren bir lastiktir. Bende Hankook mu öyle bişey var yazlık zararını görmedim ama alacak olsam Michelin alırım kesin. Kışlığı Lassa snoways aldım pişmanım. Karda iyi ama sulu zeminde kızaklamaya müsait.
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=18888&KW=lastik+markalar%FD Lütfen konu linkini takip ediniz. İstediğiniz cevap burada sanırım.