bu sıralar instagramda çokça dönen reklamlar var %35 perf. %20 yakıt tasarrufu yazılımı bunu yaptıran yada accent eraya herhangi bir yazılım yaptıran faydasını,zararını gören var mı çünkü bu araçların turbosu çok dandik ve soğutma sistemi pek iyi değil yardımcı olursanız sevinirim...
her aklımıza gelen soru için yeni başlık açmayalım eski başlıklardan soralım ve sormadan önce forumda arama yapalım.
Bizim Mahmut'un konusu vardı ama bulamadım @MSI bu arada Mahmut görevde sınır ötesinde Allah yardımcısı olsun.
Dediğin gibi 2009 getz sahibiyim .. turbo yağ basıyormuş,söktürüyoruz.. revizyon yapılacak. motor yağ soğutucumda patlamıştı,yan sanayii olarak değiştirdik o gün bugündür hararet ışığı yanıyor.. naptıysak söndüremedik. bir tek uzun yola (Zonguldak - İstanbul) giderken sönüyor..
Aman aman bence bulaşmayın bu yazılım işine . Bende de aynı motorlu getzim vardı eski sahibi yazılım yaptırmıştı . Yazılımda 40 bin km sonra turbo patladı, egr bozuldu ,katalizörü degiştirdim ,sonra hatalı yazılımdan dolayı triger sente atlattı , enjektörleri bozdu. Demem o ki bu işi saglam bir yazılımcıya yaptırmanız . Veya hiç yaptırmananızdır eger orijinal yazılıma dönmek isterseniz serviste fahiş bir fiyata yeniden yüklerler.
Sadece artısı araba deli gibi gidiyordu bütün devirler doluydu kadran o zamanlar 220 yi çok rahat deviriyordu zorlanmadan . Ama yakıt ekonomisinin “e” si yoktu 15.x bile görüyordum sakin kullanımda
bugun ecufastten aradılar pesınde 600 tl yapabıleceklerını eger talep edersem gezıcı ekıplerının oldugunu gelıp aracıma yerınde ıslem yapabıleceklerını soyledıler seytan dıyorda cebımdekı para da b** yeme otur dıyor
Eyvallah kardeşim sağolasın. Allah bütün polis asker kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Bu arada konu burada https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...&share_tid=29686&share_fid=45981&share_type=t SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi