merhaba arkdaşlar bi yazıcı almak ıstıyorum ama alıcagım cıhaz varmı pıyasada yokmu onu bılmıom araştırmak istedim bi bilgiye ulaşamadım acaba aranızda anlayan varmı bn yazıcıyı faks makınası tarzında ıstyrm kagıdı rula halınde verip yazdırma bıttınde kagıdı koparıp bıtırmek kagıdın uzunlugu 1 metre falan olabılır genişligi ise a4 kagıdının uzunlugu kadar olması yeter bole bir cihaz varmı sizce arkdaşlar yada normal yazıcıda bunu yapabılırmyım
bnde onu beklıom valla bı abı gelsenede bnı su konuda aydınlatsa cok gzul olucak acaba normal bı yazcıya a4 kagıdı yan sokulana bırlesık uzun bı kagıt soksam cizimlerimi yan yana denk gelıcek sekılde cıkartır mı
Ploterlar var benım bıldıgım.Kagıtları rulo halınde ama genıslığı bır metreyı buluyor.A4 genışliğinde ruloları varmı bılmıyorum.Ama A4 genışliğinde cıktılar alıp gerı kalan kısımlar belkı kullanılabılır.
ne istediğini tam olarak anlamadım ama bir ara eski bir faz makinesini yazıcı olarak kullanmıştık sene 2002 falandı maalesef nasıl bağladığımızı vemakineninmarkasını unuttum.