Okulların tatile girmesi sonucu vakit kaybetmeden yeniliklere başladım Güzel bir anten Laguna Lip olarak tabir edilen tampon eki ve Açık Hava Filtresini bir günde tamamladım yorumlarınızı bekliyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Laguna tampon eki gövde rengi ile aynı yapılabilirdi, açık hava filtresi özel işçilik metal kıvrımlı düz boru ile şu anki lastik hortum ve rezonatör iptal edilerek metal boru takılarak daha güzel ses verirdi.
Abi ben ladaya takmıştım Açık hava filtresi. Babama usta gaz ayarini ve akışmetreyi bozar gibisinden birşeyler demiş sökmüş. Öyle bir sıkıntı oluşturur mu bu tip filtreler HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında aracın gövde renginden ziyade piano black olabilirdi güzel olurdu ama şimdilik alel acele bu şekilde oldu hava filtresinin borusuda alında lakin onada koyulacak yer bulunamadığından bu şekilde kısa oldu
Pek sanmıyorum zararı olacağını elimden geçen bütün araçlara hemen hemen kullandım bu filtreleri bir problemde yaratmadı açıkcası kimi ustalar iyi diyo kimi ustalar kötü