Arkadaşlar yaz lastiği alacağım,4 mevsimlik istemiyorum yaz lastiği istiyorum aracıma uygun ebatta lastik biraz zor bulunuyor 235/55/17 ebatında ilk tercihim bırdgstone turanza fakat hem 4 mevsimlik olması hemde fiyatının çok fazla olması beni soğuttu... Hankook düşündüm ama ebat olarak uymuyor...Dunlop sports istedim ama fiyatı 2.000 tl olunca hemen eledim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Sonuç olarak şunları beğeniyorum ve düşünüyorum, 1-Goodyear excelence halen düşünüyorum 2-nokianV modeli 3-Şu an için hem fiyat hemde model olarak en çok olumlu gelen lastik TOYO PROXES 4 modeli sizden isteğim bu lastikler hakkındaki düşüncelerinizi almaktır...tabiki en çokta toyo proxes4 için yorum istiyorum <DIV id=res align=center> Teşekkür ederim..
arkadaşlar marshal kh35 modeline karar verdim fiyatı çok uygun... jant olrakta bmw nin replika jantlarından 5 kollu olanını beğendim bununda fiyatı çok uygundu bu hafta içinde taktırıyorum inşallah size sormak istediğim konu şu.... Aracın orjinalinde 6.5x16 jant var,fabrikanın bir üst modele taktığı ebat 7x17 dir.....Benim takacağım jant ise 8.5x17 boyutunda,jant çokmu geniş durur?8.5 olmasının herhangi bir zararı ve muayenede olumsuzluğu varmıdır?
teşekkürler kardeş araç transporter nasıl sence yakışırmı bu jant?birde 8.5x17 ebatındaymış bir sorun olurmu?orjinali 7x17