Arkadşlar yazlık lastik alacağım kumho hs51 modeli yeni çıkmış o hoşuma gitti veya eski bir model ama kendini kanıtlamış hankook kınergy eco var aklımda... ama bir kaç kişi kormoran ve falken tavsiye ettiler...kullananar varmı?
Petlas yada starmax tavsiye ederim benim kışlıkşarımı sıfır starmax aldım kışın çok memnun kaldım alınabilir hem yerli hem ucuz
kesinlikle falken ben yaklasık 2000 km dir kullanmaktayım hem yumusak hem yol tutusu cok iyi zaten 14 jant da 185 65 14 ebatlarında en iyi etiket değerine sahip lastik ıslak zeminde A değeri vern hiç bir lastik yok bu ebatta şiddetle tavsiye ederim.
Ben de nette baktım hesaplı bir lastik falken ama daha önce hiç kullanmadım ve nedir nasıldır ve nere malı acaba ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ze914 alırsanız büyük bir ihtimalle Tayland üretimidir. Türkiye üretimi de var ama iç Pazara sınırlı gönderiliyor. AS200 modelleri ise Japonya üretimli.
Kormoran kullandım, michelin garanti belgeliydi lastik, gayet sessiz ve yumuşak idi, Fiyat cazip olsun derseniz, Michelin üretimi BFGOODRİCH'de tavsiye ederim. Şu an kullnamaktayım... Memnunum. @ihsan
petlas istisnaları haricinde çöp bir lastik falken biraz daha iyidir falken ankara bayisi bir tanıdık var bana falkeni çok övmüştü ama kışlıkta kumho almıştım eraya
falken yumuşak ve kaliteli bir lastik. zamanında farklı bir markada kullanmıştım bu lastikleri. lastik sesi bile yoktu.
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşıma internetten falken lastik aldık 2 adet tesadüf müdür yoksa takan lastikçinin marifeti mi(internet aldığımızı söyleyince çok bozulmuştu ve montajı yaparken yanakları ince bir levyeyle kanırttığını bizzat gördük) anlayamadık. İki lastikte de yanaklardan balon yaptı ve falkene garanti veren yetkili servisi bulamadık. Arkadaşa ben tavsiye etmiştim falkeni ama mahcup oldum hal böyle olunca bir çok sebepten balon yapma olasılığı var üretim hatası, kullanıcı hatası, montajı yapan lastikçinin niyeti vs. Hadi dedik faturası elimizde garantiden belki değişirler servisini bulamadık bu falkenin Hem başımızdan geçen bu olayı aktarmak hem de İzmir'de bu lastiğin servisi nerdedir bilen varsa bu vesileyle öğrenmek istiyoruz.
Şirkete ucuz diye kormaran aldık 3takim balon yaptı,disleri çabuk eridi balans tutmamaya başladı bide son zamanlar da hep psikolojik olabilirim ama sık sık bütün çivileri topluyordu sanki.allahtan kurtuldular
Kormoran kullandım, yazlık olarak yunuşak ve sessizdi, michelin yan ürünü ve garanti kaşesini taşıyor ama birde aynı ürün sınıfında gene aynı kormoran satıcılarının sattığı BfGoodrich tavsiye ediyorum
lastik alacağım aracı sattım gerek kalmadı ama satmasaydım hankook k425 kinergy alıyordum hem uygun fiyatlı hemde çok tercih edilen yumuşak bir lastik tavsiye ederim