Arkadaşlar merhabalar; Uzun araç arayışlarından sonra artık son noktaya gelmek istiyorum.. Bugün Hyundai bayisine gittim,aklımda benzinli accent era vardı...Dizel bir Erayı test ettim,araç çok hoşuma gitti... İlk sorum benzinlisi de bu kadar seri mi?Verdikleri fiyat 29000 kredili 1.6 Team ABS,ÇHY,nasıl bir fiyat? Daha sonra satıcı ellerinde 2010 model bir araç olduğunu ve düşünürsem uygun fiyattan verebileceğini söyledi..Araç i30 1.4 Team(10 hava yastığı)...Verdiği fiyat 31.500 Kredili,belki 31000 olabilir...Fakat aracı test edemedim,yokmuş ellerinde... İkinci sorum 1.4 Teami30 kullanımı nasıldır era ile kıyaslandığında?Performans ve yakıt tüketimi hakkında fikrinizi alabilir miyim?? Daha sonra da fikir olsun diye dizelini sordum Team ABS,ÇHY,31.500 fiyat verdiler.. Kafam iyice karıştı...Aynı paraya benzinlii30 mu yokda dizel Era mı?Yoksa 1.6 Benzinli mi?Yıllık 5000 Km ancak yaparım ben... Lütfen yardımcı olursanız sevinirim,yarına kadar karar vermem gerekiyorYardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim....
uzun yıllar bınerım dersen yıllık fazla km yapmıyorsan i30 1.4 lerı guzel gıder dıye dusunuyorum.i30 hıc kullanmadım bınmedım de oyle hem era kullanmıs hem i30 kullanmıs arkadaslar vardır onlar arasındakı farkları daha detaylı verırler ama benım mantıgım i30 dıyor..
i30 mi30 bence farketmez dizel eradan inip hangi arabaya binersen bin benim tabirim attan inip eşşeğe binmiş olursun i30 ayırdığım yok iç dizayn felan daha farklı daha güzel bir araç lakin dizel era çoğu dizellerden bile açık ara öndedir derim ben
i 30 benzinli mode veriyoarsa 1.6 tavsiye ederim ben i30 sahibiyim 5000 km dediğin için 1.6 alabildiğin en konforlu benzinliyi tavsiye ederim çok km yaparsan gaz taktırırsın zaten o zaman dizelle aynı yakar ama 1.4 motor biraz zayıf kaldığını duydum kasaya
1.4 i 30 Kullandım Eger O Motor Gidiyorsa Ben Dizelci Olarak Tatmin Oldu 1.6 Sı İseUçar Gider Bende Konu Sahibi 1.4 Alsın Yolda Kalmaz Çekmeme Korkusu Yaşamaz Düzenleyen : Dimitri
Genellikle i30 önde görünüyor..Arkadaşlar fiyat olarak nasıl i30 için 31500 kredili... Cevaplarınız için çok teşekkürler...
era kullanısı olarak i30 derim. era b segmenti, i30 c segmenti arasında baya fark var. hiç düşünmeden al.
İ30 tabiki çok güzel araba ama aynı fiyata dizel era almak daha mantıklı geliyor.Hem ekonomi hemde performans açısından