arkadaslar yarın tekne ile çıkıyoruz didim kazıklı koyundan inşallah ii balıkla dönecez.aranızda balık avına cıkanlar varmı
Rastgele. Bizde arada zaman buldukca takılıyoruz.Genelde burda istavrit cıkıyor.Siz ne tür balıklar tutuyorsunuz.
Öyle eğlenmek amacıyla baraja falan gidip takılıyorduk ara sıra. En çok zevk duyduğum işlerden biridir.
Demin babam aradı hava guzeldı sabah balıga gıtmısler enısteyle 10 kıloya yakın ıstavrıt tutmuslar.Ye ye bıtmez mubarek.
3-4 Seferdir Türkiyenin ilk boğaz köprüsü olan Cunda köprüsüne gittim. 3 Olta 3 misina salladım yiğenle .Hiç birşey tutamadım.Balıklar sülinamı yedi.Doğaya katkım olsun Balıklar büyüsün aç kalmasın.Ben Doğa severimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifRasgele
uy toprağım balığa çıkande beni çağırmayasun.ben bunu okuduğumda sen çoktan oltayı atmışsındır.rastgele
abımle bende balıga cıkarız 2 senedır canakkale ecabata gıdıyoruz bır seferınde bartın amasraya gıttık kalkan ıcınde izmit kefken taraflarına gıdıyoruz cumartesı abım gıdelım dedı kalkana ısım vardı gıtmedım
Sabah işten çıkar çıkmaz arkadaşla balığa çıktık.4kilo kadar istavrit yarım kilo civarıda sardalye yakaladık sonrada aniden bastıran rüzgar ve dalga neticesinde zorda olsa karaya ayak bastık.Güzel bir gündü.Bu sene maşallahı var balık bolluğu önceki seneye göre cok cok ıı.Balık ve tutmayı sevenler bu fırsatı kaçırmasınarkadaşalar.