Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yarı fiyatına orjinal hyundai parça

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda kaptanx tarafından 26 Mayıs 2008 tarihinde açılan konu

1. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam arkadaşlar,aranızda yeniyim ama benimde 2 ay kadar önce bir tamirci arkadaş vasıtası ile eskiden hyundai ninsatış sonrasımüdürlüğünü yapmış ve şuan koreden direk orjinal parçalarını temin eden ve hatta tamircilerin çoğunun bu kişiden parça aldığını öğrendiğim ve bizzat kendim rolantiyi sağlayan ve serviste 252 ytl ye satılanparçayı o kişiden 90 ytl ye aldığımı belirtmek isterim,eğer reklam yerine geçmeyecekse kişinin adını ve telefon numaralarını yazayım,reklam olur derse modlar silebilir konuyu ancak bence bütün hyundaici arkadaşlar faydalanabilir,parçaya göre fiyat değişiyor bazıları 4 te 1 bazılar 3 te 1 bazılarıda yarı yarıya değişiyor ancak elinde parça yoksa sipariş yazdırıyorsunuz ve en geç 1 yada 2 ay içinde elinizde oluyor çünkü ürünleri gemi ile koreden getirtiyor

adamın adı hüsnü yahşi
    telefonları:05323442922
    02163715415 ve 3715475

işyeri maltepede ama merkezde değil,sanırım e-5başıbüyük köprüsü idi yanlış hatırlamıyorsam ordan girip maltepeye doğru inerken tabelaların olduğu 2.sokaktan içeri girip 500m kadar aşağı iniyorsunuz mahalle arasında yani bir apartmanın alt katında,ben adresi n95 ten gps e girip yönlendirmesi ile giderek bulmuştum ama siz yinede telefon açıp açık adresi isteyin bende var ancak iş yerinde kartı ve şuan ben evden yazıyorum,bende bir tanıdığının ismini vererek ondan alışveriş yapmıştım sizde görüşürseniz benim yönlendirdiğimi söyleyebilirsiniz adım göksel umarım bütün hyundaici arkadaşlara faydam dokunur,bu arada sadece hyundai parçaları getiriyor diğer araçların değil,saygılar.
    konuyu editledim çünkü burası sadece elentra sayfası yani diğer hyundaici arkadaşlar girmeyebilir okuyup faydalanmalarını isterim,hatta modlar uygun görürse gerekli düzenlemeyi yaparak bütün hyundaici arkadaşlara paylaşıma açabilirler teşekkürler.

Düzenleyen : kaptanx

2. murat2506

murat2506 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    paylaşımın için sağol hele ki elantra parçaları için birebir peki elantra nın aksesuarlarını da getiriyormu modifiye filan krom aksesuar filan ?

3. ereaser

ereaser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece istanbul içinemi satış yapıyo

4. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadasım maltepede oturuyorum ve bu yeri biliyorum aynam kırıldı elantranın servisle aynı para dedı servıse yapdırdım

5. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pardon arkadaşlar konuyu elentra bölümüne açmıştım sonra orada bulamayınca kapandı sandım ama buraya taşınmış tamam artık yardımcı olabilirim.

6. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    murat2506 arkadaşım sanırım modifiye olayı yok sadece orjinal hyundai parçaları var.

ereaser arkadaşım evet sadece istanbul içi satıyor ama bir görüş istersen belki kargo ile falan gönderir birşey diyemem o konuda.

ve alpertekin arkadaşım sadece ben değil benim tanıdığım bütün herkes oradan alıyor parçaları ve dediğim gibi kartal sanayide hyundaici tamircilere sor bilirler hatta hyundaici olmayan benim daha önceden gittiğim yerdeki elektrikci arkadaş dahi biliyor adamı,müşteri acil istiyorsa eğer kendi elinde yoksa ve servislerindede müşteri dahaönce bulamamışsa o zaman kendi bağlantılı olduğu servislerden getirtebiliyor ama normal fiyata,fakat konu başlığındada dediğim gibi 252 ytl lik parçayı ben 90 ytl ye aldım sonra enjektörlerden birisi çatlak çıktı telefon açıp sordum serviste 160 ytl onda 110 ytl sendeki durum nasıl oldu bilmiyorum ama bendeki durum bu isteyen yine servis fiyatı aldıktan sonra burayı arayarak burdanda fiyat alabilir saygılar,bu arada benim bu iş yeri ile bir ilgi ve alakam yok sadece forumdaki herkesle paylaşmak için yazdım çünkü sonuç olarak adam orjinal parçaları çok çok uygun fiyata veriyor,dövize göre fiyatları inip çıkabiliyor,birde adam koreden malları anında sipariş geçiyor fakat koredeki firma sadece elinde olan malzemeleri yolluyormuş yani o yüzden bazen 2 ayı bulabiliyor dedim

7. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ereaser arkadaşım bugün öğrendimki şehirdışınada mal veriyormuş adam ama direk ondan almadığın zaman fiyat farkı olabilir sen yinede birebir konuşsan iyi olur saygılar.

8. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaptanx elantra farı sorucam inşallah dedııgn gıbıdırhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merak etme alpertekin elinde varsa inan çok çok uygun fiyattan alırsın,ben garantiden geçen yıl değiştirdiğimde bir tanesi 306 ytl idi servis fiyatı,yoksada sipariş yazdır eğer acelen yoksa,bende pazartesi günü arayacağım olmazsa senin far işinide sorarım yazarım burayahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. rafo

rafo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

11. rafo

rafo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nerde yarı yarıya ucuz arkadaşlar bahalı veriyo bana aks körüğü 2 adet tiriger seti ve baskı balataya .225 ytl dedi enson oluru ayni marka malzemeyi 190 ytl kartal sanayiden aldım.dikkat ediniz.....arabamda 2003 accent crdi

12. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu hafta sonu ordan elentra için hava filtresi,yağ filtresi,polen filtresi ve hararet müşürünü toplam 38 ytl ye aldım dostum,dışarda bi sor bu dördünün fiyatını,ayrıca fren balatalarınıda 16 ytl ye aldık

13. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    parçalarda yan sanayi değil orjinal bu arada

14. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    94 sonata 2.0 16v oksijen sensörünün fiyatı nedir

15. fugue

fugue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    il dışına gönderi yapıyor mu bre ???

16. fugue

fugue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada yan sanayi hakkında; geçenlerde baskı balata seti aldım ... baktım ki yan sanayi bize satmaya çalıştıkları baskı balatayı da orjinal marka ile üretmiş adamlar ... allahtan gittiğimiz usta sağlam dı da hemen anladı bunlar orjinal değil diye ...

bu arada baskı balata orjinal seti 100 ytl ye aldım ... bilmiyorum pahalı mıdır ???

şehir ankara ...

Düzenleyen : fugue

17. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3

yetkili servisindenmi aldınız 100 ytlye baskı balatayı

18. fugue

fugue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğrudur ... yetkili servis şaşmaz sanayi tarafındaydı yalnız şimdi ismini hatırlamıyorum ...ustanın arabası ile gittik ... orjinal ambalajı ve kutusu içerisindeçıktı ... 140 ytl dedi önce ... bizim usta servis in sahibiyle eski ahbapmış ... biraz tanıdık torpili sayesinde aldık bu fiyata ... :0) ...
    Düzenleyen : fugue

Bu Sayfayı Paylaş