Arkadaslar aracim 2003 1.3 lx milenyum aracimin persembe gunu trigerini degistittirdim. Pazar gunu yani dun sabah bi kez olmak uzere aksam aracim seyir halinde iken bosa atinca stop etti hemen mars bastim cok gec calisti ama cansiz ve isteksiz sekilde rolantide cok cansizdi gaza basinca biraz bekleyince falan duzeldi. Sonra harakete dev ettim ayni olay benzindede gazda da defalarca tekrar etti seyir halindeyken bi kac kezde gaz yememe sorunu oldu. Sabah ise gelirken calistirdim geldim sorunsuz ama ev is arasi 1 km. Ne dersiniz buji falan mi yoksa sorun buyuk mudur? Sanayiden nefret ediyorum :-(
Triger değiştirirken bir yerleri mi kurcaladı ya da gevşek vs bıraktı usta? Sente atlatmış ta olabilir.
forum kurallarına aykırı bir başlık olmuştu başlığı düzelttim sanayiye veya ustanıza gitmeden çözemezsiniz sevmeseniz de sanayi yolu gözükmüş iyi bir ustanın bakması şart
Sente atlamıs olma ihtimali sıfır cünki sente ayarı olmadan araç çalışmaz arkadasın muhtmelen ateşleme ile ilgili yada yakıt sistemi ile ilgili bir problemi olma ihtimali yüksk
İki saat once gittim ustaya bindik gezdik hem lpg de hem benzinde hic sikinti cikmadi bosada attim far i da actim fan i da actim tum sistemini akfit pasif denedim olmadi. Biseyi yok aracin trigerlede ilgisi yok dedi buji ve kablosundan mi acaba dedim oyle olda suan da da devam ederdi sorunun dedi. Lpg beyni arizali olabilir dedi soguk karlama benxeri biseyler dedi. Bende benzinde de yaptigini soyleyince olabilir lpg beyni gaz vermeye devam etmis olabilir dedi acikcasi pek ikna olmadim ama arac sabah ise geldim 1 km sorun olmadi ogle arasida sanayiye git gel falan 10 km yaptik sorun cikmadi. Lpg ve benzini fulledim cumartesi aracin benzin deposu yarim falandi ilk kez fulledim onunda etkisi olur mu acaba birde on gun once wurth temizleyici atmistim depoya. Amcamin tamirciside uzak kuzenimiz pek haz etmiyorum onlari hic gitmedim. O yuzden tercih etmemistim. Devami olursa haberdar ederim sizleri cok tesekkur ederim. Sorunu ile yalniz basbasa kalmamis oluyor insan sayenizde