yaklaşık bir ay önce getz aracıma kumanda taktırdım işimden dolayı ilgilenemediğim için birine rica etmiştim araç geldiğinde kapı menteşesinin kabloları dahii dışarıdaydı kendim yerleştirdim ... kumanda taktırdıktan sonra takip eden üç hafta boyunca kilitleme ile ilgili sorunlardan dolayı aynı elektrikçiye gitmek zorunda kaldım sürekli kapı döşemesinin sökülüp takılması esnasında ufak tefek zaiyatlarda oldu tabii ... asıl soruna gelirsek şoför kapısındaki camların açılmasını engelleyen tuş kilidini aktif hale getirdiğimde sadece şoför kapısının camını kumanda edebiliyorum öncedende böylemiydi bilmiyorum aracı yeni aldım ve akabinde kumanda taktırdım elektrikçi ile yaşadığım sorunlarda beni bu düşünceye sevk etti ... yanlız birde accent aracım var onda tuş kilidi aktif olsa dahi tüm camları kumanda edebiliyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum aracım getz 1.5 crdi vgt 110 sizin aracınızda durum böylemi ? şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Slm getzin cam kilit düğmesine bastığınızda sadece şöför tarafını açabilirsiniz diğer camlar açılmaz.
camları kilitleyince yolcular için aktif olması doğru fakat şoföre'de engel koyması mantıksız olmuş yani şoför kendi kapısından tüm camları kumanda edebilmeli accent'te böyle getz'de hangi mantıkla yapmışlar bunu anlayamadım.