98 accent 1,3 ls boyalı sadece sol çamurluk değişmiş şaselerde felan hiç bir sıkıntı yok 260,000 km de yağ yakma üfleme problemi yok 11500 tl isteniyor pazarlık payıda var.Siz olsanız alırmıydınız.Bir de göğüsteki çatlak genelde hyundai lerde olan bir problemmi.
Forumda 2. mesajın başlıkta emir veriyorsun bu kadar çok merak ediyorsan aracı Hyundai yetkili servisine götüreceksin vereceksin ücretini söyleyecekler sana hepsini. Kimse sana burada cevap vermek zorunda değil
Kimse cevap vermek zorunda değil tabiki zorundasınız diyede bişey söylemedim isteyen görüşünü belirtir ayrıca burası bi forum her araç alan servise götürüp öğrenseydi forumun bi amacı kalmazdı ben sadece o fiyata yazılan özellikteki arabayı alırmısınız diye soruyorum
Arkadaşımız hatasını anlamış. Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Konuya gelecek olursak bence motorda sıkıntı yoksa bir miktar daha pazarlıkla alınır. Fiyatlar yüksek zaten. Göğüsteki çatlak tüm modellerde olan bir durum değil. Birkaç arkadaşın yumurta kasasında oluştu. Kronik demek ne kadar doğru bilmem. İlçemde 2 tane yumurta kasa biliyorum onlarda çatlama yok.
arabanın genel görüntüsü motor durumu hoşunuza gittiyse bir motor ustasına götürüp motor durumuna baktırmadıysanız bir baktırın fiyatta pazarlık varmış zaten alınabilir
İmkanınız varsa 1.5 motor bi arabaya bakın derim,klima varsa 1.3 motor sizi yorabilir [Tapatalk for windows phone]