Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yardım

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda Salmon22 tarafından 26 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. Salmon22

Salmon22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emre engin
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Hyundai accent 99 1.5 yumurta kasa aracim var . 220.000 bin km . Aracimla giderken motor ışigi yandı istop ettim birdaha calismadi. Ustaya goturdum orda gaza alarak calistirdi . benzin otomatigi bozulmus dedi degistirdi ertesi gun almaya gittigimde arac calismadi atesleme var ama emis ve kompresor yok ust kapak acilicak dedi. Ben araca 1 litre 10.40 tag koymustum o yuzden boyle dedi . Ust kapagi acti simdide sekman piston falan olucak 2.000 binlira kadar bir ucret cikardi anloyamadim sizce ariza neden

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,100
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ustayı değiştirin bence. Dediği sorunlar olsa araç çalışır, hadi çalışmadı benzinde, gazda niye çalıştı?

3. enissaymaz

enissaymaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    84
    Ad Soyad:
    enis saymaz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    aracınızı gazda çalıştırma durumu ; LPG yanma oranı yüksek olduğu için çalıştırılmış olabilir. tek açıklaması bu . gazda şu anda aracınız çalışıyor mu ? aracınız iki yakıt türünde de çalışmıyor ise kompresyon testi yaptırın ve sonuca sizde bakın. piston segmanları üst üstte gelmiş olabilir veya segman kırmış olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş