Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yardim!roadstar Multimedya Arıza Sorunu

'Görüntü & Multimedia Sistemleri' forumunda Rockco tarafından 8 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. Rockco

Rockco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    78
    Ad Soyad:
    Mehmet Yaşar
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Merhabalar dün aracı park ettim öğleden sonra kardeşim park ettiğim yere gidip aracı almış bana mesaj attı görüntü gelmiyor ama ses var diye daha sonra ekran gelmiş kalibre ayarının olduğu yerde duruyor rakamlara tek tek basıyorum daha sonra beyaz bi ekranda fymmain şeklinde bir hata çıkıyor aşağıdaki resimdeki gibi aldığım yere götürdüm navigasyon kartına virüs bulaşmış dedi :) 100 lira para istiyor onun için biraz tartıştım aldılar kartı şuan kart yok ama bu hata hala var daha öncedn başına gelen varmı bu durum

2. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sizin için nette araştırdım, genelde kartı formatlayıp, ekrana uygun çözünürlükte video , navigasyon programı yükleyin diyorlar. Detaylı yada ıslak bezle yapılan araç içi temizliklerde de oluyormuş, Corolla forumda buldum... Sanırım o araçlarda kullanılıyor. bu model

3. Rockco

Rockco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    78
    Ad Soyad:
    Mehmet Yaşar
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Bende arastirirken gordum o konuyu durduk yere oldu bu sorun ama kesin bir cozum yok hala

Iphone cİhazimdan Tapatalk ile gönderildi

4. Rockco

Rockco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    78
    Ad Soyad:
    Mehmet Yaşar
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Sorunu malesef aldığım yere götürerek çözdüm navigasyon kartının olduğu yere hafıza kartı takarak reset tuşuna basıp yazılım yükledi ve 100 tl para aldı bunun için nasıl zoruma gitti bu dosyaları temin edebilme şansımız olsa keşke daha önceden navigasyon kartımda virüs var diye almıştı kardeşim gittiğinde virüs vardı attım demiş 20 lira istemiş navigasyon kartı içinde eğer gaziantepte olan var ise inter elektronikten kesinlikle alışveriş yapmasınlar

Bu Sayfayı Paylaş