2000 model 1.3 mpi motor benzinde km de ortalama ne kadar yakiyor? Benzinde kullanan arkadaslar yardimci olabilirmi?
Benzinde benzin 5 lirayken 45 kuruş yakıyodu en aşağı benzinde binmenizi tavsiye etmem lpg uyumları çok güzel 1.3lerin şuan 1.99dan aldığım lpg ile 0.165 kuruş yakıyorum
Supermis simdi balikesire gidiyorum. Tanidigim 1.3 arac buldu 2000 model bakacagim begenirsem alacagim. Ancak lpg takili degilmis extra masrafi olacak bana..
Bir buçuk sene önce 1000 liraya atiker taktırmıştım siz de o civarda taktırıp devam edersiniz hem lpgsiz olması bence avantaj siz iyice araştırır en iyi takan yerde taktırırsınız güvenilir olur
Arabayi expertize sokmak istedigimde araba 15 yasindan buyuk motor kontrolunde bir sorun yasanirsa mesuliyet kabul etmeyiz dediler. Bende vazgectim. Biraz kullandim ic kismi deforme olmustu o yuzden biraz sogudum. Motor durumunu da ogrenemeyince riske girmedim almadim.
Almamakla iyi etmişsiniz, demekki motoru sıkıntılı, sattığım araç 18. Yaşındaydı expertiz %82 motor var demişti Tapatalk for windows phone
Dediğiniz fiyata temiz 2000 model altı yumurta kasa bulunur ama 2000 model ve üzeri temiz milenyum için en az 20.000 lira isterler, yarın kemalpaşa oto pazarını sabahtan bi gezin bazen temiz araba denk geliyor Tapatalk for windows phone
Evet yarin sabahtan gidip bakacagim. Ancak 2000 model altinin 17 18 bin edecegini dusunmuyorum. Allah ederi kadar fiyat soyleyen insanlarla karsilastirir insallah..
O zaman bakımsız kazalı araç alıp sanayilerde gezersiniz, 10 ay önce 16 ya sattığım 98 1.5 gls araca şimdi 19 veriyorlarmış yeni sahibi satmam diyor, Temiz arabaya ederinden fazlası bile verilir, zaten bi araç piyasaya göre ucuz ise o arabadan kuşkulanmak lazım Tapatalk for windows phone