Arkadaşlar merhaba, Bilseydim 2. el araba alırdım. Valla aldığımdan beri seslerin ardı ardarı kesilmedi. Şimdide direksiyonu olduğu yerde sağ sol yaptığımda lak lak diye ses geliyor. Bu gidişte serviste yatacağım herhalde , Bu gidişat bana arabayı sattıracak. Bu ses ne olabilir fikriniz var mı? Düzenleyen : algan75
araba sabit dururken çok az direksiyonu sağa sola çevirdiğinde çıkan sesten bahsediyorsan alıştım ben o sese gitmiyor yada gidiyorda benim servisim 2 senedir çozum bulamadı
Merhabalar, Evet araba sabit dururken olan sesten bahsediyorum. Yarın servise götüreceğim. Çıkan sonucu bu başlık altında yazarım. Umarım çözerler arabayı aldığımdan beri her hafta servisteolmaktan bıktım.
Malesef hayır, herzamanki yanıtı aldım o ses normal. Artık arabayı kullanırken bütün seslerden soyutladım kendimi . Duymamazlığı vuruyorum.
10 000 km de aracım.... aldığımdan beri arabayı dinliyorum sürekli sesler geliyor sağından solundan artık dinlemeyeceğim...bende de aynısı var o yüzden sordum daha servise gitmedim sağ sol yaptığına ses çıkıyor...aynı şey galiba selamlar saygılar.. Düzenleyen : enginis58