Arkadaşlar aracı dün aldım, 2011 model 1.5 vgt start. şuan 135.000 km de. sürüşü konforu çok hosuma gidiyor fakat arasıra 1 den 2. vitese geçişte 1500 200 devir arasında bi sirkeleme yapıyor. kendimden şüphelenmeye başladım problem bende mi diye. fakat biraz arastırdım boyle bir problem genelde yaşanıyor sanırım. Bunun ilacı nedir arkadaşlar
aynı sorun arabayı ilk aldığım zamanlarda her binişimde bende de oldu. netten çok araştırdım, ustalara da sordum herkes farklı bir şey söyledi. hiçbirini yapmadım. şimdi ise arabaya 100 kere binsem 1 kere oluyor. zaten tam silkemeye başlamadan debriyaja basarak silkelemeyi önlüyorum. tahminim sen de zamanla alışacaksın.
sorunun mekanik olduğu kanısındayım, 1 2 güne maslak sanayiye gideceğim bi ustam var bakalım o ne diyecek. arada yapması bu problemi ilginç
bendede 2006 1.5 vgt var.ilk aldıgımda aynı sorunu bende yasadım.sonra deviri yükseltince gecti 2000 ile 2500 arasında vites degiştirince silkelemiyor
Hocam eyvallah, sorun benim kullanmamdan kaynaklı, dediğiniz gibi devir olayana dikkat edince tekleme olayını kesti. Lpg li araca alıştık dizelin ataklığına ayak uydurmak gerek yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..