arkadaşlarım,abilerim bugün başıma garip bir olay geldi ve moralim çok bozuldu. her zamanki gibi aracıma bindim ve kontağı açtım herşey normaldi.fakat aracı çalıştırdıktan sonra el freni çekili olduğu halde el freni uyarı lambasıda söndü. sonra bir kaç kere el frenini indirip kaldırdım ve uyarı ışığı sanki bir temassızlık varmışgibi hızlı hızlı yanıp söndü ve bazende hiç bir sorun yokmuş gibi çalıştı. işin garip olan kısmı el freni çekili iken kontağı açtığımda el freni ışığının yanması ve daha sonra airbag check gibi uyarı ışıkları ile birlikte sönmesi. çok uzun süre denedim ve bazende sorunsuz olarak çalıştı. sizce ne yapmalıyım? sorunun kaynağı ne olabilir? yardım ederseniz çok sevinirim. birde servise gidersem garantiye girermi?
Hiç vakit kaybetmeden servise gitmenizi öneririm, garanti dahilinde kontrol edilsin, ezbere bişi söylemek yanlış olur...
biraz önce tekrar denedim el frenini. ilginçtir şimdi hiç problem vermedi. kontağı açtığımda aırbag-check ışıklarıyla birlikte sönmedi ve el frenini indirip kaldırdığımdada sorunsuz biçimde yanıp söndü uyarı lambası.bakalım ilk defa olmuştu böyle bişey, tekrar baş gösterirse servise götürmem lazım. yardımlarınız için teşekkürler...