herkese mrb. ben geçen gün evin önünden arabayı çıkarırken altını vurdum ve sol tarafın altındaki ince olan demirin bir bölümü eğilmiş acaba bişey olurmu. bide ara sıra altını vuruyoruz ama bişey olurmu arabaya lütfen beni bu konuda bilgilendirin.
walla altını cok vuruyorsan motorun altına bir motor koruyucu taktır derim.. adı neyse artık ondan ..
bendecok vuruom o ince demir olan yeri bi sorun olmaz benimde yamuk sorun olmaz dert etme ben gecen serviste gösterdim bişey olmaz devam et böle dediler
bende bir kere benimkini çarptım tümsekten hızlı geçerken birden fren yaptım esnedi ve ön tarafı komple çarptım evin önune gittim araba alltan yağ akıtmaya başlamıştı servise gsterdim düzeltti birde alta uzun sert tahtaya benzer bsey taktılar şimdi biisey olmuyor bence sende taktır
demir değilde demir sertliğinde accentlerde tam ortaya demir konmuştur motorun altında çarptınmı ilk o demiri çarpsın die ama benin coupe de öle bsey yok bnde en sonn çare bunu buldum bu demir eralarda da yok sanırım
Valla sürtmemeye dikkat ediyorum ama sürttüğünde de bir lifte kaldırıp baktırmakta fayda var Düzenleyen : Leventt
Bahsettiğiniz koruma sacı artık kullanılmıyor, sebebi'de önden çarpmalarda motor yere düşüp şöför kabinine girmesin.....aksi takdirde sacın üzerinden kayıp söför kabinine girerek sürücüye ağır hasar veriyormuş...
accentilerde (admira ve eryayı bilmiyom ) alt tarafında 3 tane büyük demir parçası var sağ sol ortada bunların hepsi altakımdan da yere yakındır çarpma esnasında motora zarar vermesin die adamlar çok akıllıca yapmış ama coupe ye koymayı unutmuşlar