Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yanık lastik kokusu

'Getz Forum - Club' forumunda barey77 tarafından 8 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. barey77

barey77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaslar malum havalar cok sıcak. dun bıraz yokus cıkarken 1 vıteste cıkarken asnırım bıraz yuksek devırde kullandım o sıra arabada cok kotu bır lastık yanık kokusu oldu. sonra vıtesı 2 ye tekıp duz yola gıdınce koku 5-10 dk sonra dagıldı. acaba ne olmus olabılır o sıra kayısmı sıcaktan koku yaptı. sonra hıc bır sorun olmadan gıttık kokuda dagıldı.

2. barey77

barey77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    o sıra asagı kaymamak ıcın sanırım yarım debrıyajda cok kullandım sanırım bundan da olabılır. bunun araca zararı varmıdır acaba

3. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Debriyajdandır. Araca zararı yok da debriyaja var. Ama o da hemen bitecek birşey değil. en azından 50-60000 gider. Kullanmanıza bakın, servis değişecek zamanı söyler zaten.

4. barey77

barey77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    70000 km de aracım en son 65 bınde gosterdıgımde sorun yk demıslerdı. ne kadar malıyetlıdırı bu abskı bakalata. bırde baskı balata debrıyaj setımıdır

5. must@f@

must@f@ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa

o gelen koku debriyaj baskı balatanın kokusudur, bende arabayı yeni aldığımda 1. vites zannedip 3. viteste zorlayınca bahsi geçen kokuyu hissetmiştim. korkulacak, endişe duyulacak bir şey yok.

Bu Sayfayı Paylaş