Merhaba Arkadaşlar, 2009 model hyundai accent era aracım mevcut yan sinyalleri bağlatmaya gittim oto elektrikçisine normal hyundain ampülü yan sinyali eritir dedi git ledli al dedi ledli ampüller ısınma yapmıyor dedi ledli aldım orjinal ampül gibi tatlı turuncu yanmıyor bende hemen forum aklıma geldi daha önce orjinal ampülle yan sinyalleri direkt bağlatan varmı bir sorun yaşadınızmı acil konudur lütfen herkezin yorumunu rica ediyorum. Teşekkürler
Eritir mi ? Yok artık. Amerikan park yapmak istiyorsunuz sanırsam, hiçbir sıkıntı olmaz. Modül olarak 10 liraya satılıyor alıp kendiniz bile yapabilirsiniz. Benim aracımda direkt amerikan park var, sinyalin hemen altında foto ekleyebilirim isterseniz. En ufak bi sorun da çıkmadı.
yan sinyalleri direk bağlayınca araç muayneden geçmiyor git düzelttir gel diyorlar bilginiz olsun arkadaşlar<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
bende yaptım arkadasım zor degıl soketın arkasında baglanan kablo var onu kesersın ucunu bantlarsın muayahaneye gırerken cıkınca tekrar kabloyu soktugun yere baglarsın sıkıntı olmaz en fazla 15 dk
bende bağlattım ama bir sorunla karşılaştım çamurluklar üstünde olan yan sinyalleri direkt parklara bağlattırdım ama bir sorun farkettim parklar kapalı iken sadece dörtlü lambasına bastığınız zaman dörtlü ile beraber parklarda yanan iç ışıklandırma kopmle yanıyor sönüyor sonra iptal ettirdim başka yapan varmı bağlatıp deneyebilirmisniz?
siz bence eleltrikçiyi değiştirin.ben yaptırdım kesinlikle eritme sözkonusu değil.dörtlüleri yaktığınızda parkların sönmemesi lazım ve yan sinyallerin normal sinyallerle zıt yanması lazım.sizin bağlantıda sorun var.