mrb arkadaşlar getzime yan sanayi sis farı taktırdım şimdi de sise xenon bağlamak istiyorum ama camını eriteceğinden korkuyorum sizce eritir mi
yan sanayi sis lambasının markası ne hangi firma ? ayrıca bişey olmaz öyle yumuşak malzemeden yapmamışlardır heralde .cam size yumuşak mı geldi ?
çokta güzel eritiyor tecrübeyle sabit :RpS_thumbup: bende getzime yan sanayi sis aldım taktım artı xenon eridi far camın ortasında kocaman sarı erimiş görüntü var bi ara orjinal bulursam değiştircem.şunuda sölim yan sanayi ilk taktımda normal helejon ampül vardı onda bile yan sanayi sislerim erimişti xenona geçince dahada mafoldu.banada erimez tak bişey olmaz gibisine dedi sorduklarım sonuç :RpS_love:
Yan sanayi sis alıp xenon takacağınıza ledli güzel ışıklar var hem göz almaz hemde beyaz görüntü yapar karşıdan bakınca. Arkadaşın poloda var parklara bağlı daha güzel duruyor.
o zaman sizin araçların cam geniş değil ampule yakınsa eritir o dediğin ledleri gece yakmıyorlar mı ne kadar tav oluyorum onu park yerine parkı açınca kapancak şeklinde bağlıcak onu kastettin her halde
Led yine xenondan iyidir göz alma açısından bana kalsa normal sisleri bile yakmıyorum sadece yağmur ve siste yakıyorum, sise xenonun görüşe bir katkısı yok sisler sarı olmalı zaten normalde.
dediğin doğru sislerin sarı olması en iyisi yağmurda da bazıları çok parlıyor ledleri aksam yakmak yasak normalde oda çok göz alıyor parlıyor adı gündüz fari bizim memlekette gece daha çok yanıyor ama
Acaba neden sis farı gündüz farı normal far gibi farklı isim verilmiş bunlara bi düşünmek lazıma. Adamlar farlar sisler ledler yanık geziyorlar başka yok mu onları da yakaydın diye bağarıyorum gülüyoruz arkadaşlarla.