kaldırıma yanaşırken sağ macbiel içeri doğru ğöçtü bunu nasıl tamir ettirebiliriz? ist avrupa yakasında tanıdınız iyi bir usta varmı ? birde araç park halindeyken sağ kapıyı kırmızı bir araba sürtdürmüş ondada göçük var bunlar nasıl tamir olunur? sol kapısında park halindeyken birisi taşla şoför kapsından arka kapıyı çizmiş yardımlarınızı bekliyorum...[/IMG][/URL][/IMG][/ [/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Çok gelmiş olsun...Bunlar normal kullanımda olası şeyler...İyi bir kaporta boyacı işi en ince macunla halleder...
sağolun göçükleri boyasız halledilmezmi forumda reklam vermiş boyasız göçük düzeltme diye o doğrumudur .
Öncelikle geçmiş olsun Aracınızın gümüş rengi olduğu için yeni boya renk yapabilir. Bu renk olayını göz önünde bulundurarak iyi bir boyacı bulmanızda fayda var
gecmıs olsun o kadar buyutelecek bır gocuk deıl daha beterınden korusun ALLAH ıstersen benım ustam var bu tıp gocuklerde ıyıdır el ıscılıgı ıyıdır ama boya kesın gerecektır tatlı ezık deıl bunlar gocukler ıcın yenı cıkan aparatlarından var cektırerek duzeltıyor boya konusundada boyacısı var ıyı usta bır kac arkadasım boya yaptırdı memnun renk farkını en az sevıyede yapıyor ustam ferıkoyde eger gorusturmemı ıstersen mesaj atarsın bende o taraflarda olursam gelırım yardımcı olurum
sağolun ben g.o.p arnavutköydeyim ferıkoyde ne tarafta özel aletle cekildikten sonra boyaya gerek yok diye biliyorum ben ama çizikleri ne kadar a boyarlar?
güncel ist avrupa yakasında işin ehli usta varmı sol tarafta göcükler var sag taraftada göcükler var parca parca boyansa mı iyi olur yoksa belden aşagı komple boyansamı daha iyi olur renk farkı olmaması için.
Kılıç kardeşlere göster derim. Kendileri metro durağının son durağındadır sizede çok yakındır. İşçilikleride en üst düzeydedir. KILIÇ KARDEŞLER OTOMOTİV - iletisim
teşekkür ederim öneriniz için çok saolun parça parca boyansa renk farkı olurmu rengi birebir aynı yapabilirlermi? veya kapıları komple boyansa fiyatı çok düşermi ?
Sorulara pek vakıf değilim, ne söylesemde işlemi yapacak ustanın diyeceği önemli. Bahsettiğim yeri 20 yıldır tanıyorum, Metin usta ile görüşürseniz size yardımcı olurlar.