Arkadaşlar merhaba. Aracimin yan citalarini degistirmek istiyorum, sağ tarafın citasinin tırnaği kırılmış. Bende hepsini degistireyim diyorum. Parca temini yada tamiri hakkinda tecrubelerinizle beni aydinlatabilirmisiniz? Hayat boş azizim. Keyfine bak...
Hocam mobilde belli olmuyor aracınızın ne olduğunu bilmiyoruz bir şey diyemiyorum bende 2013 i20 makyajlı kasaya yan çıta arıyorum ama bulamadım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
yakınlarda hyundai yetkili servis varsa oradan yetkili servisin yedek parça bölümünden perakende olarak alabilirsiniz, servise işçilik vermenize yada orada taktırmanıza gerek yok, sonra bunu boyasız halde olacağından ister dışarıda kendiniz boyayın ister boyatın ister krom kaplatın takın. Dışarıda sanayide çıkmacıda bulamazsınız bulsanızda çıkmacılar artık uyandığı için tanesine 50-100 lira fiyat çekerler serviste olsa olsa tanesi 30-40 liradır daha ucuza varsa ne âlâdır
sadece tırnağı kırıldı diye değiştirecekseniz bence değiştirmeyin çekomastik ile güzelce yapıştırırsınız.
Sagol hocam. Servise bakayim fiyati uygunsa degistiririm. Olmadi yapistircam artik Hayat boş azizim. Keyfine bak...