Arkadaşlar merhabalar. Aracı aldığımdan beri yan camlar kapalı konumda iken titreme yapıyor ve bazen çok can sıkıcı olabiliyor. Bunun için cam kenarlarındaki fitili mi değişmem gerek yoksa cam krikosunda mı bir sorun çıkmış olabilir.
Benim camlarda açıkken titreme yapıyor. Yarım açıkken felan. Özellikle sigara içerken sinir ediyor. Servise bakımda söyledim. Güya halletmişlerdi. Nasıl yaptınız dedim dikiz aynasının ordan cekiçle sıkıştırmışlar! Fitilller değişmedi mi dedim yok dediler. 10 gün ses olmadı şimdi yine başladı.
meraba aynı sorun bende de var.daha önce forumda bazı arkadaşlardada olduğunu duymuştum.kaportacıya gösterdim biraz kullan şuan acil bişey yok bakım yaparız düzelir demişti.zannedersem kızakları falan değiştirecek.sağ ön cam kapanırken artık kayıyor zor kapanıyor.tamirciye gitme zamanı geldi bakalım önümüzdeki günlerde giderim artık.
cam krikosundan bu ses arkadaşalr.. camı tutan plastik kızaklar zamanla deforme oluyo.. ftilinizde yırtık vs yoksa boş yere değiştirmeyin..