Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yakıt

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda toros07 tarafından 3 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. toros07

toros07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai severler merhaba!
    Ben aranıza yeni katıldım, bundan da mutluyum.
    Daha 10 gün önce Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ Dizel aldım. 100 Tl. ile 545 km'de ışık yandı. Şehir içi bindim. Forumda edindiğim kadarıyla benim yakıt tüketimim oldukça fazla.
    Bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyorum.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    öncelikle aramıza hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun

aracınız yeni olduğu için biraz fazla yakar, gün geçtikçe yakıt azalır merak etmeyin, aracınızın keyfini çıkarın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence çokta fazla deil yeni araç için en doğru değeri araç 10.000 km ye gelince elde edersin Benim aracım benzinli otomatik ilk 2.000 - 3.000 km bir depo ile 415 Km yapınca yanıodu şimdi 485 Km de yanıyor ışık yandıktan sonra 30-35 km yapcağını kabul edersek 520 km felan yapıyor.Kullanımı biraz daha devirsiz yapsam biraz daha düşer.

4. Misafir

Misafir Guest

Bir dizel Team ABS daha.....Aramıza hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız, yakıt tüketimine gelince abartılacak bir rakam değil, zaten zamanla daha'da düşeceğine emin olabilirsiniz, tecrübeyle sabittir, bu arada bizim araçlarda ışık baya bi erken yanıyor....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. toros07

toros07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Sayın ; Coşkun Özcan, getz2007, Coşkun Uçar<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />[/B]

İlginiz için teşekkür ederim, süreç içersinde görüşmek üzere...
    Düzenleyen : toros07

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet Coşkun Abi. Ben bi keresinde şehirler arası yolda ışık yandıktan sonra 90 km gittim sonra yakıt aldım. Bitmedi... Yani bizim şamandıralar biraz yukarda galiba...

7. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende 10000 olmak üzereyim ilk depoyu fullediğim zamanlarda yolbilgi ekranı gidebileceğim km yi 510 520 gösteriyordu artık fullediğimde 585 gösteriyor bu değişimi yasayan oldumu acaba

8. Nuri Öztürk

Nuri Öztürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bizim araba 3000 i yeni geçti ve yakışı zamanla azalıyor aracın

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Işık yandıktan sonra şehir içi 150 km daha yapacağına göre 550+150=700km yeni bir motor için süper bir rakam gerçekten.hayırlı olsun

10. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aramıza hoşgeldin arkadaşım :)

Valla arkadaşlar bilirler bende aracımı alalı tam bir ay oldu i30 1.4 team !
    Bende aracımı alır almaz depomu fullemiştim 52.5 litre aldı menzil olarak 480 km civarı bişi göstermişti fulledikten sonra ! Yaklaşık 150 km kullandıktan sonra nekadar yakıt harcadığımı merak edip tekrar fullmiştim ondada yaklaşık 9.5 litre almıştı !!!

O günden beri yakıt almadım ve bugün nihayet ışık yandı ve araç şuanda 750 km den biraz fazla yol yaptı !!! sanırım biraz daha 30 - 40 km daha gider !!!

Bunu hesaplayabilen biri varmı acaba bana yardımcı olursa memnun olurum ortalama bir değer vereyim hesaplaması kolay olsun :)

63 Litre yakıtla 750 km yol değerleri ortalaması nedir ?.. Ayrıca bu değerler şehir içi kullanımımda yapılmıştır , sizce tüketim değerleri nasıl ?...

11. ayavuz38

ayavuz38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    Coşkun abi bende bu yakıt konusunda hala endişeliyim aracı alalı yaklaşık 1 buçuk ay olucak 2700 km de 50 lira dizel ile 320 yi geçemedim hala hatta son 2 seferde 300 de kalıyo.aracı ilk aldıgım gün mersine gittim geldim yaklaşık 48 lt ile 120 lira falan tuttu 865 km gitmişti sanki benim araç güngeçtikçe azalacagına daha çok yakıyo

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    24 kuruş yakmışsın çok çok iyi

13. ltuna

ltuna Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar bir sorum olacak? Dizel era 52000 km de araçta yakıt düşük ikaz ışığı yandıktan sonra depoda ne kadar yakıt kalmış oluyor?
    Bendeki durumu arzedeyim... Aracımda yakıt ikaz ışığı yandıktan sonra 20 km kadar daha gittim ve depoyu fulledim tam 44.5 Litre mazot aldı. Bu durumda benim araçta depo 45 litrelik ise hiç yakıt kalmamış oluyor. Bu doğrumudur?

14. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ışık yandıktan sonra yol bilgisayarında 70 ila 90 km menzil gösteriyor şartlara göre..
    5-6 litre kalınca yanıyor..

15. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

50 diyecektin herhalde :) 150 km daha gitmez ışık yandıktan sonra

16. ha_kan78

ha_kan78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlar merhaba,

bende 2007 aralık çıkışlı 1.5 team Abs var, ilk aldığımda bir depoyla 550 km yol yaparak başladım şimdi araç 22000 de ve ortalma 650-700 km arası ( şehir içi ) yapıyorum.

ama bildiğiniz gibi yakıt tüketimi araç kadar şöför ile de birebir bağlantılı. yani siz ne kadar agresif sürerseniz o kadar çok yakar , bunlarıda dikkate alın derim.

17. Misafir

Misafir Guest

Paylaşım için teşekkürler........

Bu Sayfayı Paylaş