Arkadaşlar bayramda malum herkes uzun yola çıkacak biz de arabayı yeni aldık uzun yolda ne kadar yaktığınızı yazabilir misiniz araba 1.5 dizel era Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıma bağlı yükle bağlı 17 kr civarı yakar genelde sakin kullanımda ben 90 km beşinci vitesde kullanırım bir depo ile yani 55 lt ile 1300 km yaparım GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun dondum tatilden 1.4 benzinle ort 120 km hızla hazır ol. 29 kurus yakti. Bunda aracin.tum bakimlarini zamanimda yapmis olmaminda etkisi vardır.
Bir depo 45 litre değil miydi ? Ben öyle biliyorum da 55' i duyunca şaşırdım. Uzun yol yüklü normal kullanım ortalama 110 kilometre hız 5.6 litre civarı, yaklaşık 800 kilometre ediyor. Tam emin değilim önceki bayramlardan kalma hesabım. Son hesabıma göre şehir içi 7.6 yakmış. Aracı babam kullanıyor çok sıkıştırmış demek ki bu değer çok yüksek çünkü. 7.6 gördüğümüz günden beri ailecek hypermiller olduk. Biraz yuvarlak hesaplar bunlar depo bitirip fulleyip tekrar hesaplayacağım.