evet beyler malum taksi çıkması olan eramı sattım bu aracı aldım bu aracı almamdaki neden yakıt zamlarından mtv den ve zıt bıt aracın şurasına dokunma burasına dokunma gibi sebeplerden kurtulmaktı aracımda yakıt derdi ve mtv derdi olmayıp abs ön arka park sensörü led stop gibi özellikler mevcuttur itme kuvvetiyle çalışmakta olup hasar kaydı değişeni felan yoktur
Piyasası nasıl bunların? Bende böyle bir şeyler bakıyorum da, temizini bulmak gerçekten zor. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasası çok uygun tam piyasa aracı yalnız 2 ci elini tavsiye etmem aşırı yıpranmış oluyor hemen hemen çoğu bayilerde bu aracın sıfırı mevcut ayrıca uygun fiyatla sıra bekleme olayıda yok anında teslim
evet haberlerdede çıktı bu kaza olayı yalnız bunun ikiz plakası varmış aynı model aynı araç inşaattan düşen araç o benim araç daha bi kazaya bi düşme olayına karışmadı hatta plaka açık sorgulatabilirsiniz efenim
Hocam bu araçta beygiri ve torku aracı süren arkadaş belirliyo sürücü ne kadar güçlüyse okadar beygir ve bi okadarda tork üretmekte ve bu özellik bu araç hariç hiç bi araçta yoktur ayrıca ticari olarakta kullanabilirsiniz caddeyede akabilirsiniz ve bu araçlar üstü açılır ve kapanır özelliğide mevcuttur herhangi bir bayiden test sürüşü yapabilirsiniz
Bunu görünce ,ekran görüntüsünü alıp paylaşmayı unuttuğum resim aklıma geldi LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Polisler müsaade etse bir tane go kart yapmayı yada ikinci el go kart satın alıp yaz günleri go kart ile kask tulum eldiven işe gidip gelmeyi düşünmüyor değilim, 6.5hp lik motor saatte 1-1.5 litre yakıyor maksimum 30km hız yapar mis gibi makina aslında ama polis işte durdursa go kartı alıp gider. Yoksa ben 10 litre benzinle iki ay işe gider gelirim, şu anda iki ay işe gidip gelmek için 50 litre benzin gerekiyor bana
Geçmiş olsun, ciddi bir kaza geçirmiş. Kalkarken geri kaydırıp, arka da ki şarampole mı yuvarlanmış? Sanki ordan da E5 in ortasına düşmüş gibi geldi...
Sanırım travers ve şase de sorun. C sütununda dalgalanmalar da mevcut. Gözünüzden kaçmamış hiç arka şase de baya bir kaymış vaziyette.