Arkadaşlar merhaba. 1999 model Yumurta kasa 1.3 LS aracim var. Bir türlü yakıt tüketimini düşüremedim. Bujiler, hava flitresi, tüp beyni değişti. Karbüratör temizliği yapıldı. Temizlikten sonra aracın performansı bile değişti. Ama yakıt tüketimi azalmadı. Km de 0.40-0.45 kuruş yakıyor. Başka kimsenin başına geldimi? Veya başka ne seebepten olabilir? Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eğer gittiğiniz mesafe çok kısa ise sanırım LPG'de olsa 40 kuruşlar normal gibi. Malum kış ayları da geldi ve tüketimler artmaya başladı
Yazın o kadar olması normal değil biraz daha düşük olması lazım. LPG'yi kaç liraya alıyorsunuz, aracı kullanım şekliniz nasıl, hava trafik koşulları neler bunlar çok önemli yakıt tüketiminde. Aynı aracı ben kullanırım 30 kuruş yakar başkası kullanır 27 kuruş yakar bir başkası 50 kuruş yakar. Çok net bir şey söylemek mümkün olmuyor yakıt konusunda
Arabanın devrine özellikle dikkat ederim. Sonuçta 1.3 yüklenmem. Lpg kaliteli alırım. Shell total. 3.20 ile 3.29 arası fiyat değişir. Karbüratörü özellikle değiştirdim. Performans düşüktü ve çok farketti. Baska ne yapacam bilmiyorum.
Gaz ayarı yaptırdınız mı? Bir de aracı kaç km mesafede kullanıyorsunuz? motor kaç km mesafede tam sıcaklığına ulaşıyor? Ayrıca uzun mesafe tüketimi ne kadar?
Gaz ayarı yapıldı. Özellikle onada dikkat ettim. Aracı şehir ici devamlı kullanıyorum. Müşteri ziyaretleri yaptığım için her 5 veya 10 km de stop edip tekrar kullanıyorum. Karbüratörü Yeni yaptırdım şehir dışına daha nasip olmadı. Motor kac km ısınıyor onu kontrol etmedim. Motor ısınması nasıl bir sorun yapabilir ki?
Kısa mesafe kullanmak, şehir içi kullanmak yakıt tüketimine negatif etkisi olan şeyler zaten.Şahsi fikrim uzun yol ölçümü yapmadan yakıtı düşürmek adına yok yere masrafa girmeyin. Klasik bir söz vardır ya pedalın altında yumurta varmış gibi kullanın tüketim hala bu şekildeyse bi uzun yol sonrası pompa ölçümü yapın aynı istasyonun aynı pompasından yapın orada da değerler yüksek çıkarsa sorun aramaya başlarsınız
merhaba ben 97 model karbüratörlü 1,3 accenti 5 yıl 120binkm kullandım. tamamını lpg ile yaptım. o zamanlar öğrenci olduğumdan sürekli olarak yakıtı ölçerdim. sürekli olarak şehir içi dip gaz kullandığım halde 100kmde 10 litre lpgden fazlasını yakmazdı. bujilerin uyumlu olması önemli buji kablosu kesinlikle orjinal olmalı, yan sanayi kablolar sağlam olsa bile yakıtı artırıyor. sizin aldığınız orjinal mi? aracın teker rulmanlarını da kontrol ettirin, araç lifte kaldırıldığında her bir tekeri boşta döndürün, serbestçe dönmesi lazım. herhangi bir sıkılık varsa frenler ve rulmanlar kontrol edilmeli. lpg ayarını herkes yapamaz, bütün ayarları aynı lpgciye yaptırıyorsanız başka bir lpgciye gidip tekrar ayar yaptırın.
@Samuelerto nun yorumlarına ek olarak, açıklamanıza göre kısa kullanım yapıyorsunuz. Bulunduğunuz iklim soğuk. Normal şartlarda 10-11 L arası tüketiminiz olması gerekir. Sizin verilere göre 12,5 ile 13,5 L arası görünüyor. Sürekli soğuk kullanım ve trafik durumu tüketimi arttırır. Ancak sizin bu şartlarınızda normalden 1-1,5 L gibi fazla olabilir. Kış şartlarında araca göre değişmekle birlikte 2-3 km mesafede motor tam sıcaklığına ulaşır. Eğer aracınız 2-3 km mesafeden daha uzun sürede ısınıyorsa termostat açık kalmış olabilir diye ne kadar sürede ısınıyor diye sormuştum. Kendi aracımdan örnek vereyim. 2005 elantra otomatik vites, sabah 4 km akşam 4 km. Yolun %75 soğuk kullanım 13,5 L lpg tüketimim var. Yazın bu değer 11,5-12 L arasındaydı. Uzun mesafe ölçümünü görmeden masraf konusunda karar vermeyin.
eğer aracın km'si çok yüksekse sekmanlarda aşınmışsa kompresyon değerleri çok yüksek değilse araç bi kaç litre fazla yakar....
aracınızda sorun yok yapacağınızı yapmışsınız soğuk hava ve kısa mesafe artı rampada çıkıyorsanız arada 15lt yi bile rahat bulursunuz
lpg litre fiyatını bilmiyorumda ortalama kaç lt yakıyorsunuz malum yakıt pahalı artık haliyle kuruş hesabı yanıltıyor kaç lt yaktığından yürümek daha doğru olur ben 1.6 turbo otomatik cooper s ile 40kr istanbul şehir içi yakıyorum benzin