Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

YAKIT TÜKETİMİ

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ÖZER AKTAŞ tarafından 10 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. ÖZER AKTAŞ

ÖZER AKTAŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ÖZER AKTAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    ARKADAŞLAR 2. HAFTA ÖNCE 2008 1,5 SELECT ALDIM. SHELDEN TABANCA ATANA KADAR MAZOT ALDIM. 123 KM SONRA TEKRAR SHELDEN MAZOT ALDIM 19 LİRA ALDI. ÇOK SEVİNDİM ÇÜNKÜ ARAÇ DOLU ZAMAN ZAMAN KLİMA VE 140-190 HIZ VARDI. KMDE 0,15 YAKMIŞ OLDU.O DEPOYLA 150 KM SONRA TEKRAR MAZOT ALDIM BU SEFER TABANCA 34 DE ATTI. HIZ İSE YAVAŞTI 100-120 GİBİ GELDİM. SİZCE NEDEN OLABİLİR. BENCE 2. BENZİNCİNİN TABANCASI ERKEN ATTI. KEŞKE SİLME DOLDURSAYDIM NET ANLAŞILIRDI. AMA YİNEDE 273 KM YOLU 54 LİRALIK MAZOTLA YAPMIŞ OLDU.BİLGİ EKRANINDA DA YAKIT DURUMU 6,1 İLE 6,6 ALTI ARASINDA DEĞİŞİYOR HESKESTEMİ ÖYLE ACABA. SİZLERİN YAKIT DURUMU NEDİR.

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Lütfen ufak harf kullanın.Arama butonumuzu kullanırsanız.Yakıt tüketimi ile alakalı konuları bulacaksınz

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Tabancada bir problem yoktur,erada ben defalarca denedim düşük hızlarda ve çok yüksek hızlarda fazla yakıyor.Yani 5.vites 120 km/h en ideal az yakan hızıdır.

En önemli faktör yol durumudur birde hava durumudur.

Giderken yollarda hep yokuş aşağı inmişseniz normal yakmıştır ama dönüşte yolllarda yokuş çıkmışsanız araç tabiki daha fazla yakacaktır

Bu Sayfayı Paylaş